You are here:

VIDEO | Şumudică SHOW TOTAL la interviu! A luat-o pe urmele lui Mourinho: ”Por Que?! Por Que?!”

VIDEO | Şumudică SHOW TOTAL la interviu! A luat-o pe urmele lui Mourinho: ”Por Que?! Por Que?!”

Fotbal

Comentarii

Gaziantep Gazişehir, echipa lui Marius Şumudică (48 de ani), a remizat în ultima etapă de campionat , scor 1-1, în meciul cu Goztepe, locul 15 din Turcia.

Pentru Gazişehir Gaziantep a marcat Vural, în minutul 58, iar pentru Goztepe a înscris Emir, în minutul 82. În clasament, Gazişehir Gaziantep ocupă locul 3, cu 11 puncte, iar Goztepe este pe 15, cu 6 puncte.

La oaspeţi, titular a fost Beto, fostul portar de la CFR Cluj. El a fost eliminat în minutul 50. Şumudică a izbucnit la final.

”Gaziantep este o echipă care joacă fotbal, care joacă pe teren. Uitaţi-vă! Uitaţi-vă la video! ce este asta? De ce? Un gol normal, de ce a anulat golul? De ce nu a analizat VAR?” a tunat Şumudică.

”Eu vreau să îi întreb pe toţi oamenii care ştiu fotbal.  Să mi se dea o explicaţie pentru acest gol. Eu sunt străin aici.  Mereu am spus că arbitrii turci sunt mai buni decât arbitrii români. Problema este că sunt român şi nu sunt turc? Vreau să întreb şi eu de ce a anulat golul din prima repriză. De ce?”

Exprimarea ”De ce? De ce?” sau ”Por Que” în limba portugheză aduce aminte de conferinţele de presă susţinute de Mourinho la Real Madrid. Iritat de erorile de arbitraj împotriva echipei sale de atunci, Mourinho s-a întrebat retoric: ”De ce? De ce?”

Afla mai multe despre: mourinhoşumudică 

viewscnt
Articole similare