adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică, tranşant în privinţa Simonei Halep: "Nu m-a surprins. Dacă le-a luat, să-şi asume"

VIDEO | Şumudică, tranşant în privinţa Simonei Halep: "Nu m-a surprins. Dacă le-a luat, să-şi asume"

Simona Halep

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

"Nu m-a surprins nimic, nu ştiu exact ce s-a întâmplat şi nu vreau să vorbesc.

Din câte am înţeles, ar fi vorba de nişte medicamente care se iau doar în situaţii foarte dificile, adică la dializă, cancer sau ceva asemănător. Aşa că nu cred eu că se punea problema să ia Simona Halep aşa ceva.

Ori cineva a sfătuit-o greşit, ori, dacă le-a luat, atunci să îşi asume şi să fie suspendată" , a declarat Marius Şumudică.

Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanţă interzisă

Simona Halep a anunţat, vineri, pe reţelele de socializare, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat.

“Astăzi începe cel mai greu meci al vieţii mele: o luptă pentru adevăr. Am fost anunţată că am fost testată pozitiv cu o substanţă numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare şoc al vieţii mele.

În toată cariera meaa, ideea de a trişa nu mi-a trecut prin minute nicio clipă, este ceva total împotriva tuturor valorilor în care am fost educată. În faţa unei situaţii atât de nedrepte, mă simt total bulversată şi trădată.

Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală.

Nu este vorba aici de trofee sau de bani. Este vorba de onoare şi povestea de iubire pe care o am cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a notat Simona Halep.

Proba a fost împărţită în două, iar analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA).

Halep, care ocupă în prezent locul 9 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open, unde românca a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

viewscnt
Articole similare