Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Sunt sănătoasă şi gata de luptă!" Declaraţii războinice ale Simonei Halep la plecarea spre Roland Garros

VIDEO "Sunt sănătoasă şi gata de luptă!" Declaraţii războinice ale Simonei Halep la plecarea spre Roland Garros

Tenis

Comentarii

Simona Halep a plecat marţi dimineaţă spre Paris, unde urmează să ia startul în al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros, începând cu 26 mai.

Căzută pe locul 3 în clasamentul WTA după eliminarea prematură de la Roma, Simona Halep se afla în faţa celui mai important moment al sezonului. Intră în luptă la Roland Garros, unde trebuie să îşi apere titlul de anul trecut. 

"Mă simt bine, sunt sănătoasă, am avut câteva zile de odihnă şi sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an şi eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă să merg acolo, Paris este oraşul meu preferat şi abia aştept să ajung.

Momentele de anul trecut le am mereu în minte şi mă ajută. Sunt cele mai speciale şi cu siguranţă vor rămâne aşa, pentru că a fost prima dată când am câştigat un Grand Slam şi a fost şi turneul meu preferat. Abia aştept să ajung acolo şi iau fiecare meci. Pentru mine, cel mai important e că sunt aptă şi că mă duc acolo", a declarat Simona Halep la plecarea din ţară. 

Halep a comentat amuzată şi subiectul echipamentului de joc pe care îl va folosi la Roland Garros, un tricou cu mâneci scurte, pe suprafaţa căruia sunt imprimate viespi. "Sper să fiu o albinuţă care aleargă bine şi care joacă şi bine", a spus Simona

Românca are 2000 de puncte de apărat la Roland Garros, după ce anul trecut şi-a îndeplinit visul de a câştiga un prim turneu de Grand Slam. În finală a învins-o pe americanca Sloane Stephens. Turneul din acesst an începe la 26 mai, iar tragerea la sorţi a tabloului va avea loc vineri, 24 mai.

 

 

Afla mai multe despre: simona haleproland garros 

viewscnt
Articole similare