Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Super parada lui ”Jerzy Dudek de Botoşani”. A respins un balon pe care scria gol

VIDEO | Super parada lui ”Jerzy Dudek de Botoşani”. A respins un balon pe care scria golgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Portarul celor de la FC Botoşani, Răzvan Ducan (22 de ani) a avut un reflex extraordinar, vineri, în partida pe care echipa sa a pierdut-o la Voluntari, scor 0-2.

Voluntari a deschis scorul în minutul 23 prin Sigurjonsson, care a reuşit să bage mingea în poartă din pasa lui Nemec.

În a doua repriză, ilfovenii au pus, din nou, în pericol poarta apărată de Ducan. Doar că de data aceasta portarul a avut o super-paradă şi şi-a salvat echipa! 

Alexandru Munteanu a primit o pasă foarte bună de la Sigurjonsson, în zona punctului cu var, cu toată poarta în faţă, însă a şutat neconvingător, mingea a fost deviată de un adversar, apoi a fost respinsă incredibil, cu o mână, de Răzvan Ducan, aflat pe repliere.

Video: Parada lui Răzvan Ducan

Intervenţia lui Răzvan ducan aduce aminte, într-o oarecare măsură, de intervenţia legendarului portar polonez Jerzy Dudek în finala Ligii Campionilor din 2004/2005, în faţa lui Andrei Shevchenko, în finala de pomină de la Istanbul.

  • Atunci, Liverpool s-a impus împotriva Milanului cu 3-2 la loviturile de la 11 metri, după ce în timpul regulamentar a fost egalitate, 3-3. La pauză, AC Milan avea 3-0.

Din păcate, Răzvan Ducan avea să o gafeze grav, în finalul meciului. A protejat greşit un balon, Ricardinho a profitat şi înscris în poarta goala, stabilind, astfel, scorul final, 2-0 pentru FC Voluntari.

Echipele de start:

  • Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaş - Lopes, Sigurjonsson, Voican, Aliji - Raţă, Nemec, Damaşcan; Rezerve: M. Popa - C. Costin, Andres, Al. Vlad, Tavares, Merloi, Meleke, Răduţ, I. Munteanu; Antrenor: Liviu Ciobotariu 
  • Botoşani: Ducan - Petro, Kupa, Pius, Ţigănaşu - Ivanov, Dican, Ed. Florescu - Pinson, M. Roman II, Mailat; Rezerve: Pap - Sambeya, Sadiku, Cioiu, A. Burlacu, I. Dragomir, Cărăuşu, Camara, Dragu; Antrenor: Flavius Stoican

Afla mai multe despre: ducanvoluntarifc botoşani 

viewscnt
Articole similare