Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză la Cupa Mondială de Rugby în meciul Georgia - Portugalia! Irlanda a învins Africa de Sud, iar Anglia a câştigat cu 71-0

VIDEO | Surpriză la Cupa Mondială de Rugby în meciul Georgia - Portugalia! Irlanda a învins Africa de Sud, iar Anglia a câştigat cu 71-0

Rugby

Comentarii

Rezultatele zilei de sâmbătă de la Cupa Mondială de Rugby, competiţie care se vede integral pe canalele Orange Sport.

Georgia - Portugalia 18-18

Portugalia a oferit una dintre marile surprize ale acestei ediţii şi a făcut egal cu Georgia. Chiar dacă au luat un eseu rapid, în minutul 2, lusitanii nu s-au lăsat descurajaţi. Au recuperat incredibil şi în minutul 78 erau la un pas de o victorie istorică. 

Georgienii au reuşit un eseu însă şi au egalat. În prelungiri, ambele echipe au trecut pe lângă victorie, dar au ratat loviturile de penalitate. 

Anglia - Chile 71-0

Anglia nu a stat la discuţie cu Chile şi s-a distanţat în fruntea grupei D. Chiar dacă s-au urnit mai greu şi au marcat primele puncte abia în minutul 20, englezii au defilat după aceea. Au dat 5 eseuri până la pauză când tabela arăta deja 31-0. 

Finalista ediţiei trecute nu a slăbit rirtmul nici în partea a doua. Aripa Henry Arundell a reuşit cinci eseuri în total, 3 dintre ele în actul secund.

La final s-a consemnat al treilea scor la zero al turneului. Anglia e lider detaşat, are 15 puncte în grupa din care mai fac parte Japonia, Samoa şi Argentina. 

Africa de Sud - Irlanda 8-13

Irlanda a arătat că nu degeaba este prima în clasamentul mondial. A trecut de Africa de Sud în derby-ul grupei în care se află şi România. Chiar dacă sud-africanii au deschis scorul, la pauză a fost 7-3, după eseul lui Hanse şi transformarea lui Sexton. 

Spectaculosul eseu al lui Kolbe nu a fost de ajuns pentru Africa de Sud. Libbok a ratat transformarea, dar şi o lovitură de penalitate în timp ce la irlandezi Sexton şi Crowly nu au greşit. 

S-a terminat 13-8 pentru verzi, care şi-au consolidat fotoliul de lider în grupă cu 14 puncte. 

Afla mai multe despre: cupa mondiala de rugbyrezultate cupa mondiala de rugby 

viewscnt
Articole similare