Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză mare anunţată de Rednic! Unul din cei mai buni jucători din Liga 1 poate ajunge la Dinamo: ”Vă spun în premieră”

VIDEO | Surpriză mare anunţată de Rednic! Unul din cei mai buni jucători din Liga 1 poate ajunge la Dinamo: ”Vă spun în premieră”

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini (28 de ani) este un nume interesant pentru Dinamo Bucureşti. A confirmat chiar tehnicianul ”câinilor”, Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Mircea Rednic a vorbit în conferinţa de presă susţinută înaintea partidei de campionat cu FC Hermannstadt despre unul dintre fotbaliştii buni ai Ligii 1 pe care şi l-a dorit la Dinamo. Antrenorul lui Dinamo nu exclude posibilitatea ca pe viitor, Diego Fabbrini de la FC Botoşani să ajungă în Şoseaua Ştefan cel Mare: ”S-a discutat despre el, vă spun în premieră. Dar ştiţi cum e la început, pretenţiile sunt mari.  E jucător care poate face diferenţa şi e nevoie de un jucător ca el.  Eu am totuşi o teamă de jucătorii care vin din provincie la Steaua sau la Dinamo...e presiune mare, dar el are experienţă. E şi el o soluţie. Ne vom întări” a mărturisit Mircea Rednic.

Diego Fabbrini are 28 de ani şi a început fotbalul la Empoli. În Italia a evoluat pentru Empoli, Udinese, Palermo sau Spezia, însă a bifat experienţe şi în Anglia la Middlesborough, Millwall sau Birmingham sau Spania la Oviedo.

Pentru FC Botoşani, Fabbrini a debutat în actuala stagiune. A strâns 20 de meciuri şi 4 goluri pentru formaţia moldavă. De el s-au arătat interesate forţele din campionatul intern, Dinamo, FCSB şi CFR Cluj, dar şi Levski Sofia.

Afla mai multe despre: diego fabbrinimircea rednic 

viewscnt
Articole similare