Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză mare din partea lui Rednic! "Îl vreau, normal!" Un jucător extrem de iubit de fani, dorit şi de Becali, gata să revină la Dinamo

VIDEO | Surpriză mare din partea lui Rednic! "Îl vreau, normal!" Un jucător extrem de iubit de fani, dorit şi de Becali, gata să revină la Dinamo

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre posibila revenire la Dinamo a fundaşuli central Ante Puljić (31 de ani), legitimat în prezent la Al-Faisaly, în Arabia Saudită.

Fundaşul croat a jucat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, sub formă de împrumut de la Gent, fiind extrem de apreciat de fani. Evoluţiile bune din Liga 1 l-au adus pe Puljic şi în vederile FCSB-ului, iar Gigi Becali a încercat să-l aducă în urmă cu un an.  

Atunci, Puljic a decis să-l urmeze pe Rednic la Al-Faisaly, club unde însă a jucat extrem de puţin. Astfel, fundaşul ar putea reveni în Europa, iar Dinamo ar fi una din principalele variante. Marea problemă e însă reprezentată de salariul pe care l-ar putea oferi Dinamo.

"Văd că nu a jucat ultimele două meciuri, a fost rezervă. Nu ştiu, vedem. Nu aş vrea să vorbesc acum, mai avem 4 meciuri, jucătorii care au jucat mai puţin vor juca.

Normal că mi-l doresc pentru că îl cunosc şi am nevoie. Vedeţi că şi Ricky (n.r. Ricardo Griogre), şi Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu) sunt jucători tineri şi au nevoie de jucători cu experienţă în jurul lor.

Ţinând cont că el a avut un salariu mare acolo, nu ştiu dacă va accepta să vină
", a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamopuljic 

viewscnt
Articole similare