Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Talismanul" CR7. Cum a sărbătorit Ronaldo victoria Realului din El Clasico. Starul portughez a fost pe "Bernabeu" şi camerele TV s-au dus direct pe el la final

VIDEO | "Talismanul" CR7. Cum a sărbătorit Ronaldo victoria Realului din El Clasico. Starul portughez a fost pe "Bernabeu" şi camerele TV s-au dus direct pe el la final

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost în tribune la El Clasico şi i-a purtat noroc Realului. Fostul şeptar de legendă de pe "Santiago Bernabeu" a profitat de amânarea meciului Juventus - Inter, din cauza coronavirusului, şi a mers la Madrid pentru a vedea pe viu supermeciul dintre Real Madrid şi Barcelona, iar la finalul partidei camerele TV l-au surprins pe portughez cum sărbătorea victoria formaţiei blanco.

Real Madrid a câştigat cu 2-0 meciul jucat contra marii rivale din La Liga, FC Barcelona, iar talismanul norocos al trupei lui Zinedine Zidane a fost chiar Cristiano Ronaldo (35 de ani), fostul star de pe "Bernabeu". În Serie A, meciul Juventus - Inter s-a amânat din cauza epidemiei de coronavirus, iar CR7 a profitat de ocazie şi a mers la Madrid pentru a participa la Clasico. A fost cu noroc pentru Real.

Vinicius şi Mariano Diaz au marcat pentru trupa lui Zidane în repriza a doua, deşi Barcelona a ratat ocazii mari în prima parte, iar la finalul partidei Cristiano Ronaldo a sărbătorit victoria aplaudându-i pe foştii săi colegi.

Starul portughez a fost prezent pe Bernabeu pentru prima dată de la plecarea în vara lui 2018 în Serie A. La finalul partidei, CR7 a aplaudat entuziasmat prestaţia madrilenilor, care au obţinut o victorie de moral şi revenirea pe locul 1 în La Liga.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridvideoel clasico 

viewscnt
Articole similare