You are here:

VIDEO | Tatăl lui Valentin Mihăilă, declaraţii emoţionante despre fiul său: „Trăiesc cu emoţii fiecare meci!”

VIDEO | Tatăl lui Valentin Mihăilă, declaraţii emoţionante despre fiul său: „Trăiesc cu emoţii fiecare meci!”

Echipa națională

Comentarii

Valentin Mihăilă a fost titular pentru România în meciul cu Lituania, reuşind să înscrie primul gol al meciului.

Ce a spus tatăl lui Valentin Mihăilă despre performanţele fiului său

Prezent la meci pe Stadionul Steaua, Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin, a vorbit despre fiul său, precizând că are emoţii la fiecare meci jucat de acesta, indiferent de adversar.

De asemenea, tatăl lui Mihăilă a precizat că fotbalistul celor de la Parma s-a bucurat nespus de mult în momentul în care a aflat că Mircea Lucescu va fi selecţionerul României.

(n.r. cum trăiţi un meci al băiatului?) Depinde unde ne aflăm. De exemplu, pe stadion îl trăim aproape de suporteri, împreună cu ei, cu emoţii, cu speranţa că va fi un meci bun.

Vă daţi seama că a aflat după ce au fost mai multe discuţii cu antrenorii. Când a aflat că va fi Mircea Lucescu, era foarte încântat, voia să îl cunoască şi voia să lucreze cu un antrenor atât de titrat cum este Mircea Lucescu. Să dea Dumnezeu să ne calificăm în SUA la Cupa Mondială. Poate nu va mai fi nevoie de viză până atunci.

Înainte de meci, îl încurajez, îi spun să fie sănătos şi să asculte de sfaturile antrenorului, să joace cum vrea antrenorul. Nu prea îl deranjez în ziua meciului. După meci discutăm şi tragem o concluzie. Câteodată îi spun unde greşeşte”, a spus Marian Mihăilă, tatăl lui Valentin.

Afla mai multe despre: valentin mihailaechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare