Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teja, deranjat şi el de arbitraj: "Sper că a fost doar o seară nereuşită" Ce spune despre şansele de a juca ale lui Stoian, Matei şi Rusescu

VIDEO | Teja, deranjat şi el de arbitraj: "Sper că a fost doar o seară nereuşită" Ce spune despre şansele de a juca ale lui Stoian, Matei şi Rusescu

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a luat atitudine după prestaţia brigăzii conduse de Ovidiu Haţegan care a oficiat duminică seară la derbyul etapei a treia din play-off.

Reacţia antrenorului nu au fost însă aşa vehementă pentru că roş-albaştrii s-au impus până la urmă pe Arena Naţională. 

"Nu am înţeles nimic din golul anulat. Nici nu se vede bine de pe bancă. Dacă se termina la egalitate erau două puncte pe care le pierdeam şi parcă nu-ţi convenea să pierzi dintr-o eraore de arbitraj. Haţegan e un arbitru foarte bun. E clar echidistant. E foarte bun, dar fiecare când greşeşte trebuie să-şi asume. Sper să fi fost o seară nu tocmai bună pentru Haţegan" a declarat Teja la conferinţa de presă de la finalul meciului. 

Stoian, Matei şi Rusescu nu au prins lotul la meciul cu Universitatea. Deşi pe primii doi Gigi Becali i-a anunţat ca şi plecaţi din vară, antrenorul a anunţat că ei mai pot reprezenta soluţii până atunci. 

"Nu joacă salariul. Când va veni şi rândul lor vor avea ocazia să demonstreze. Nu cred că e o greşeală de strategie pentru că vor mai aparea accidentări, suspendări şi avem nevoie de un lot cu mare calitate" a adăugat Teja. 

 

Afla mai multe despre: fcsbtejaarbitrajhaţegan 

viewscnt
Articole similare