Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tensiuni între Straton şi Munteanu la finalul partidei cu CFR Cluj: „Suntem bărbaţi, o vom rezolva în vestiar”

VIDEO | Tensiuni între Straton şi Munteanu la finalul partidei cu CFR Cluj: „Suntem bărbaţi, o vom rezolva în vestiar”

Superliga

Comentarii

Straton a avut o dispută cu Alex Munteanu în finalul partidei cu CFR Cluj în urma căreia mijlocaşul a fost eliminat de arbitrul Bîrsan. Portarul Călăraşiului a afirmat că este vorba doar despre o mică ceartă, care va fi rezolvată în vestiar.

„A fost o mică ceartă între mine şi Alex. Suntem bărbaţi, o vom rezolva în vestiar, important e că am plecat cu un punct. Mai contează cum? Mă ştiţi un tip destul de calm, mă mai enervez şi eu, se mai enervează şi el. Niciodată na-m avut probleme la nicio echipă unde m-am dus.Dacă nu erau tensiuni ne duceam la şah fiecare”, a spus Straton la fianlul par

Straton îşi doreşte ca Alexa să rămână la echipă pentru a nu se distruge odată cu plecarea sa lucrurile bune care s-au făcut până acum la echipă.

„Nu cred că este adevărat. Sper din tot sufletul să nu fie adevărat pentru că dacă va pleca el se vor distruge multe lucruri. Sper din tot sufletul să rămână aici. Dacă va avea o ofertă să-i dea curs, dar o ofertă doar de afar mi-aş dori. Am creat totuşi o familie. Şi eu cred că el nu va pleca. Sau cel puţin eu nu o să-l las”, a mai spus Straton.

Afla mai multe despre: stratoncalarasi 

viewscnt
Articole similare