You are here:

VIDEO | Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului. Mesajul brazilianului

VIDEO | Thiago Silva pleacă de la Chelsea la finalul sezonului. Mesajul brazilianului

Chelsea

Comentarii

Într-o înregistrare video postată luni pe reţelele sale de socializare, gruparea Chelsea a confirmat plecarea fundaşului Thiago Silva la finalul sezonului 2023-2024.

Internaţionalul brazilian (113 selecţii), care este încă indispensabil pentru clubul său în acest sezon, cu 34 de meciuri jucate, a confirmat într-o înregistrare video de 4 minute că va pleca în curând de la Blues. „Totul are un început, un mijloc şi un sfârşit”, spune el, în timp ce „deschide uşa pentru un nou rol” în viitor la clubul londonez.

Thiago Silva a ajuns la Londra în 2020, după 7 sezoane petrecute la Paris Saint Germain. Trebuia să rămână doar pentru „un sezon”, dar a sfârşit prin a rămâne în Anglia timp de 4 sezoane, culminând cu câştigarea Ligii Campionilor în 2021.

„Chelsea înseamnă atât de mult pentru mine. Am venit aici cu intenţia de a rămâne doar un an, dar se va termina după patru ani. Nu doar pentru mine, ci şi pentru familia mea", a declarat fundaşul.

În lacrimi, fostul parizian a ţinut să le mulţumească fanilor, care i-au oferit „multă afecţiune şi respect” pe reţelele de socializare şi din tribune.

Afla mai multe despre: thiago silvachelseaoficialplecare 

viewscnt
Articole similare