Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Toate rezultatele din optimile de finală ale Cupa României. Craiova a eliminat-o pe FC Botoşani. Aici, echipele calificate în sferturi

VIDEO | Toate rezultatele din optimile de finală ale Cupa României. Craiova a eliminat-o pe FC Botoşani. Aici, echipele calificate în sferturi

Cupa României

Comentarii

Azi s-au disputat trei partide din Cupa României. În sferturile de finală s-au calificat echipele U Craiova, Dunărea Călăraşi, Petrolul, Chindia Târgovişte, U Cluj, Dinamo, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Universitatea Craiova s-a impus în meciul cu FC Botoşani din Cupa României, scor 1-0 şi a mers mai departe în competiţie.

Debutul pe banca a noului antrenor, Marinos Ouzounidis, a fost unul foarte bun pentru olteni, care s-au impus graţiei penalty-ul primit de Craiova. Penalty-ul a fost executat de Alexandru Cicâldău în minutul 2 al partidei.

Alături de Universitatea, în sferturi merg Dunărea Călăraşi, Petrolul, Chindia Târgovişte, U Cluj, Dinamo, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - U Craiova 0-1 (Cicâldău 2-pen)

Echipele de start:

FC Botoşani: E. Pap - Braun, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Florescu, Rodriguez - Papa, Ashkovski, D. Croitoru - Fili
Rezerve: Hankic, Plămadă, Ţigănaşu, Târşa, Tîrcoveanu, Ongena, M. Roman, Keyta, Al Mawas
Antrenor: Marius Croitoru

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Bic, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu, Ivan, Baiaram
Rezerve: L. Popescu, Vlădoiu, Papp, V. Constantin, Nistor, Căpăţînă, Bărbuţ, Tudorie, Mamut
Antrenor: Marinos Ouzounidis


Min 90+2: S-a terminat meciul!

Min 54: Ocazie Botoşani! Florescu este aproape de a înscrie

Min 45. Cartonaş galben pentru Mateiu

Min 44. Cartonaş galben pentru Cicâldău

Min 9. FC Botoşani cere lovitură de la 11 metri

Min 2. Penalty pentru Craiova! Cicâldău bate perfect şi deschide scorul: 1-0! Faza care a condus la decizia arbitrului, mai jos:


Partida dintre moldoveni şi olteni e cel mai important al zilei şi unul dintre derby-urile din optimile Cupei României. De asemenea, va fi şi debutul lui Marinos Ouzounidis, noul antrenor al oltenilor. Înaintea partidei, U Craiova s-a speriat de terenul de la Botoşani 

„Mă aştept la un meci greu, nu numai pentru că adversarul este o echipă bună, ci şi din cauza condiţiilor în care se află terenul. Sperăm să se îmbunătăţească. Echipele ca a noastră, cu calitate, au nevoie de un teren bun. Din ce am văzut ieri, terenul nu e bun, dar trebuie să ne adaptăm. Din cauza asta mă aştept la un meci foarte greu. Îmi place echipa din Botoşani, îmi place stilul ei de joc, antrenorul îşi impune stilul lui echipei, o formaţie care joacă bine ofensiv, nu renunţă la meci, încearcă să joace fotbal, luptă. Sunt îngrijorat atât de adversar, cât şi de teren", a declarat antrenorul grec al Craiovei. 

Botoşani s-a caificat în optimi, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna, în timp ce U Craiova a învins-o pe Progresul Spartac.

 

S-a terminat şi al doilea meci al zilei din Cupa României. Astra a învins-o pe ASU Poli Timişoara, scor 2-1, deşi a fost condusă încă din minutul 28 al partidei.

LIVE VIDEO | ASU Poli Timişoara - Astra 1-2

Echipele de start:

Poli Timişoara: Hindrich - Şofran, Mera, Scutaru, Popovici - Coadă, Jose Casado, Munteanu, Ivanovic - Axente, Plazonja

Astra Giurgiu: D. Lazar - David Bruno, Jovanovic, C. Ion, Riza - Crepulja, Boe Kane, Gheorghe, Stahl - Krpic, Montini

Min 90+3: S-a terminat meciul! Astra merge mai departe în Cupa României

Min 80: GOOOOOOOL!!! Mattia Montini marchează. Mingea sare în bară şi îi vine direct italianului

Min 58: GOOOOOOOOOL! Silviu Balaure marchează cu capul!

 

Min 28. GOOOOL ASU Poli! Formaţia gazdă deschide scorul

Clubul din Liga 2 poate mări numărul de sfertfinaliste ale Cupei României din a doua divizie. ASU Poli Timişoara e pe locul al cincilea în clasament şi are şanse de a promova în Liga 1. Până în optimile cupei, bănăţenii au trecut de Ghiroda şi FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu. Clubul din Liga 1 a câştigat cu 5-1 în 16-imi, cu Ripensia Timişoara.

 

Min 1. A început meciul!

LIVE VIDEO | Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan 1-0

Echipele de start:

  • Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Denis Rusu - Buleică, Oros, M. Lixandru, Copaci - Prejmerean, Tegle - A. Dragu, Cioiu, Gîrbiţa - D. Paraschiv
  • Rezerve: Bodea, Ciul, Baican, Chiorean, Al. Enache, D. Buia, P. Mitrica, C. Bădăuţă, Ludusan
  • Gaz Metan: Buzbuchi - Romeo, Larie, Baco, Velisar - Santos, R. Deaconu, Pambou - Sambu, L. Niţu, Oliveira
  • Rezerve: A. Popa, Trif, Moura, Horj, Chamed, Ciocan, Horşia, Sarr, Valente

Min 90: Se încheie partida. Încă o echipă din Liga a 2-a ajunge în optimile Cupei. Meciul se încheie 1-0.

Min 46: A început a doua repriză.

Min 45: Se încheie prima repriză. Scorul rămâne 1-0

Min 42: Mare ocazie pentru Tg. Jiu. Jucătorii viitorului ratează inexplicabil, după ce au complicat faza mai mult decât trebuia.

Min 15: GOOOL Viitorul Pandurii Tg. Jiu! Portarul advers scapă mingea, iar Paraschiv reuşeşte să împingă balonul în plasă.

Min. 1 A început partida. 

Liga 2 poate avea încă o reprezentantă în sferturile Cupei României. De la 15:00, locul secund din a doua ligă joacă împotriva lui Gaz Metan. Până în acest moment, gazdele au eliminat cluburile Dăeşti şi FC Argeş din cometiţie. De cealaltă parte, Gaz Metan a trecut cu 6-0 de FC Voluntari. 

LIVE VIDEO | FC Botoşani - U Craiova, de la 20:30

Partida dintre moldoveni şi olteni e cel mai important al zilei şi unul dintre derby-urile din optimile Cupei României. De asemenea, va fi şi debutul lui Marinos Ouzounidis, noul antrenor al oltenilor. Înaintea partidei, U Craiova s-a speriat de terenul de la Botoşani 

"Mă aştept la un meci greu, nu numai pentru că adversarul este o echipă bună, ci şi din cauza condiţiilor în care se află terenul. Sperăm să se îmbunătăţească. Echipele ca a noastră, cu calitate, au nevoie de un teren bun. Din ce am văzut ieri, terenul nu e bun, dar trebuie să ne adaptăm. Din cauza asta mă aştept la un meci foarte greu. Îmi place echipa din Botoşani, îmi place stilul ei de joc, antrenorul îşi impune stilul lui echipei, o formaţie care joacă bine ofensiv, nu renunţă la meci, încearcă să joace fotbal, luptă. Sunt îngrijorat atât de adversar, cât şi de teren", a declarat antrenorul grec al Craiovei. 

Botoşani s-a caificat în optimi, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna, în timp ce U Craiova a învins-o pe Progresul Spartac. 

Afla mai multe despre: cupa romanieioptimi cupa romanieisferturi de finala cupa romanieiu craiovamarinos ouzounidisdebut marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare