Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Toţi steliştii au o rană, CFR e campioană”. Show total făcut de clujeni în Gruia: ”Să vă spun cum stă treaba, cu FCSB jucăm degeaba!”

VIDEO ”Toţi steliştii au o rană, CFR e campioană”. Show total făcut de clujeni în Gruia: ”Să vă spun cum stă treaba, cu FCSB jucăm degeaba!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în partida cu Universitatea Craiova din etapa a noua din play-off-ul Ligii 1 cu scorul de 2-1 şi a devenit matematic câştigătoarea titlului.

VIDEO ”Toţi steliştii au o rană, CFR e campioană”. Show total făcut de CFR Cluj în Gruia: ”Să vă spun cum stă treaba, cu FCSB jucăm degeaba!”

Andrei Burcă a fost întrerupt la interviu de coechipierii săi, iar jucătorii ardeleni s-au bucurat împreună în faţa camerelor de filmat pentru trofeul câştigat. Jucătorii CFR-ului nu au uitat de rivala FCSB şi au început scandările împotriva trupei lui Toni Petrea. 

”Campionii, campionii. Unde jucăm finala? pe Wembley! La Buzău! Toată lumea la Buzău. Unde jucăm ultimul meci? la Buzăăăăău”, s-au distrat jucătorii campioanei. 

Cei mai vechi jucători din lot au dat după, din nou, tonul: ”CFR campioană! Toţi steliştii au o rană, CFR e campioană, ole, ole”. 

Adi Păun s-a ”dat şi el în spectacol”: ”Să vă spun cum stă treaba, cu Steaua jucăm degeaba!”.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a făcut egal, sâmbătă, cu FC Voluntari, are 53 de puncte şi nu mai are şanse la titlu.

Pentru formaţia din Cluj este al cincilea titlu de campioană pe care îl obţine avându-l ca antrenor pe Dan Petrescu.

CFR Cluj a mai câştigat campionatul României în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021. Pentru fotbalul românesc din ultimele două decenii cele cinci titluri consecutive reprezintă o performanţă unică.

VIDEO cu momentul:

Afla mai multe despre: cfrfcsbandrei burcacampioana româniei 

viewscnt
Articole similare