Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tottenham a anunţat când îşi va inaugura noua arenă. Florin Andone, oaspete la primul meci pe bijuteria de jumătate de miliard de euro

VIDEO | Tottenham a anunţat când îşi va inaugura noua arenă. Florin Andone, oaspete la primul meci pe bijuteria de jumătate de miliard de eurogalerie foto

Premier League

Comentarii

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii lui Tottenham. Londonezii sunt gata să pună punct exilului pe Wembley şi să se mute pe noua lor arenă de 62.000 de locuri.

La  trei ani şi jumătate de la startul lucrărilor, noul stadion al lui Tottenham Hotspurs este gata să îşi primească oaspeţii. Noua arenă de 62.000 de locuri, care a costat aproape jumătate de miliard de euro, va fi inaugurată la începutul lunii aprilie.

GALERIE FOTO CU NOUL STADION AL LUI TOTTENHAM

Până să poate găzdui meciuri din Premier League sau din competiţiile europene, arena trebuie să primească avizul autorităţilor, iar, în acest sens, Tottenham va trebui să dispute două meciuri de încercare. Acestea vor fi meciuri de juniori, în care accesul publicului va fi limitat la 30.000 de spectatori.

Dacă totul va decurge conform planului, primul meci oficial pe noua arenă ar trebui să se dispute la începutul lunii aprilie. Adversar ar putea fi Brighton, echipa lui Florin Andone, sau Crystal Palace. Totul depinde de parcursul pescăruşilor în Cupa Angliei.

Dacă Brighton trece de Milwall în turul al şaptelea al Cupei Angliei, atunci meciul cu Tottenham de campionat va fi amânat pentru 23-24 aprilie. În acest caz, Spurs îşi va inaugura noua arenă în compania lui Crystal Palace, pe 3 aprilie.

Dacă Brighton pierde duelul cu Milwall, atunci inaugurarea noului White Hart Lane se va face în compania echipei lui Andone, pe 6 sau 7 aprilie, în funcţie de cum va fi programată Tottenham în sferturile Ligii Campionilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tottenhamstadionflorin andone 

viewscnt
Articole similare