Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tottenham a câştigat dramatic în prelungiri, sub privirea lui Drăguşin! Manchester City - Everton 2-0. Ultima clasată a câştigat în sfârşit

VIDEO | Tottenham a câştigat dramatic în prelungiri, sub privirea lui Drăguşin! Manchester City - Everton 2-0. Ultima clasată a câştigat în sfârşit

Premier League

Comentarii

Rezultatele zilei din Premier League.

Manchester City - Everton 2-0

Manchester City a înghesuit-o pe Everton în propriul careu pe toată durata meciului de pe Ettihad, dar caramelele au rezistat eroic timp de 70 de minute. Golgheterul Haaland a fost cel care a deblocat meciul. A marcat pentru prima dată din noiembrie încoace în Premier League. Uriaşul norvegian nu s-a mulţumit cu un singur gol. În final, a mai marcat o dată, din pasa lui De Bruyne, iar City s-a impus cu 2-0.

Liverpool - Burnley 3-1

Liverpool a păstrat şefia în Premier League, după victoria cu Burnley. Fără Salah, încă accidentat, trupa lui Klopp a deschis scorul prin Diogo Jota, care a marcat surprinzător cu capul. 

Iralndezul Dara O'Shea a răspuns şi el cu acelaşi procedeu, dar mult mai spectaculos. Nu s-a conturat surpriza pe Anfleild pentru că Luis Diaz a adus-o din nou pe Liverpool în avantaj după pauză.

Uruguaianul Darwin Nunez a punctat şi el spectaculos pentru o victorie fără emoţii a cormoranilor. 

Tottenham - Brighton 2-1

Cu Drăguşin doar pe bancă, Tottenham a obţinut a cincea victorie consecutivă pe teren propriu. Spurrs a fost condusă însă de Brighton. Omul care îl ţine pe român pe bancă, Van de Ven a comis un penalty transformat fără emoţii de Gross. 

Richarlison şi Maddison au ratat sanşa egalări în prima repriză. 

Până la urmă gazdele au egalat cu mult noroc, prin senegalezul Sarr. 

Revenit de la Cupa Asiei, Son a pasat decisiv pentru Johnson, care a adus victoria pentru echipa lui Drăguşin în prelungiri. 

Nottingham - Newcastle 2-3

Newcastle a revenit în zona locurilor de cupe europene. Pe terenul lui Forest, coţofenele au condus prin reuşita superbă cu exteriorul a lui Bruno Guimaraes. Dubravka a ieşit greşit, iar Elanga a adus egalarea pentru pădurari. 

Fundaşul Schar a ajuns la al treilea gol în ultimele 3 etape şi a făcut 2-1 pentru oaspeţi. 

Hudson Odoi a dat golul meciului la ultima fază a primei reprize şi a mai egalat o dată pentru Forest. 

Brazilianul Bruno Guimaraes a adus victoria pentru Newcastle cu o reuşită superbă din afara careului. 

Fulham - Bournemouth 3-1

Fulham a trecut lejer de Bournemouth. Gazdele au avut avantaj de două goluri încă de la pauză. Senesi a redus din diferenţa în startul reprizei secunde.

Rodrigo Muniz a fost omul meciului. Brazilianul a reuşit dubla, iar echipa antrenată de Marco Silva s-a impus cu 3-1. 

Luton - Sheffield Utd 1-3

Ultima clasată Sheffield United a obţinut în sfârşit prima victorie în deplasare în acest sezon. S-a întâmplat pe terenul altei nou-promovate, Luton. 

Archer şi McAtee au punctat în prima rerpriză. 

Morris a redus diferenţa, dar Vini Souza a stabilir scorul final, 3-1 pentru lanterna din Premier League. 

Wolves - Brentford 0-2

Brentford a obţinut o victorie mare pe terenul lui Wolves. Norgaard şi Toney, aflat la a treia reuşită în patru partide de la revenirea după suspendare, au marcat pentru echipa lui Thomas Frank.

Afla mai multe despre: rezultate premier leaguetotenhamradu dragusin 

viewscnt
Articole similare