Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Totul e împotriva lui! Pe cine şi-a vărsat nervii Mircea Rednic după înfrângerea cu Hermannstadt: "Nu se poate, nu se poate, chiar nu-l recunosc pe băiatul ăsta"

VIDEO | Totul e împotriva lui! Pe cine şi-a vărsat nervii Mircea Rednic după înfrângerea cu Hermannstadt: "Nu se poate, nu se poate, chiar nu-l recunosc pe băiatul ăsta"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Mircea Rednic, crede că echipa sa a fost împiedicată să câştige în meciul cu Hermannstadt, terminat cu scorul de 3-2 pentru sibieni.

LIVE VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3

Formaţia FC Hermannstadt a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Poli Iaşi, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I. La finalul meciului din Copou, "Puriul" a acuzat arbitrajul pentru rezultatul defavorabil moldovenilor. 

Radu Petrescu a fost la centru, iar tuşieri au fost Bogdan Gheorghe şi Alexandru Vodă în meciul dintre Poli Iaşi şi Hermannstadt: "Domnul arbitru i-a băgat în joc pe cei de la Sibiu. Nu vorbesc despre prima repriză, când puteam să mai înscriem, am avut şi un penalty jumătate care nu s-a dat. Au jucat agresiv, l-au scos pe Cristea şi nici galben nu i-au dat. Normal că au intrat în joc, sigur că e şi vina noastră. În a doua repriză am intrat în jocul lor. Păcat, că noi meritam mai mult, dar e greu să joci aşa. Am avut şi la Voluntari... Dă-le şi lor, dar dă-ne şi nouă. Nu se poate, nu se poate, chiar nu-l recunosc pe băiatul ăsta. Şi programarea... Ei au avut o zi în plus. Contează mult în situaţia asta. Poate i-am deranjat pe mulţi la început, dar nu mis e pare că noi merităm. Arbitrii sunt puşi să fie corecţi, nu să influenţeze jocul. În rest, e vina noastră. 

Sper să trecem repede peste acest meci, pentru că a lăsat urme. Când vezi că arbitrul tolerează jocul lor, normal că se întâmplă aşa. Trebuie să fim uniţi, pentru că nu rezolvăm nimic, dacă vom critica. Suntem singuri, asta e clar, până la capăt", a declarat Mircea Rednic. 

De altfel, Mircea Rednic a avut şi câteva reacţii nervoase, imediat după fluierul de final al partidei. 

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi hermannstadt 

viewscnt
Articole similare