Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transformarea spectaculoasă a lui Denis Alibec. Cât a putut să slăbească şi cum arată acum: "Atât am dat jos. Nu a fost aşa greu"

VIDEO | Transformarea spectaculoasă a lui Denis Alibec. Cât a putut să slăbească şi cum arată acum: "Atât am dat jos. Nu a fost aşa greu"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec dezvăluie că a dat jos cinci-şase kilograme, văzându-se nevoit să slăbească din cauza problemele pe care le-a avut la genunchi.

"Din cauza genunchiului, îmi puneau foarte multă presiune pe el şi am decis să mai slăbesc un pic. Şi consum nervos şi am vrut să fiu bine. Ştiam ce trebuie să fac numai că nu mă ţinem. Nu e aşa greu să slăbeşti mai ales când faci sport.

Vreo 5,6 kg. Eu aşa zic (n.r. - că se încadrează în greutatea optimă), nu ştiu pe la televizor. Poate să mai spună că sunt gras. (n.r. - Dacă îl deranjează că se discută asta) La un moment dat, da. Nu băgam în seamă dar exagerează mult la televizor şi câteodată te deranjează. Vede mama, văd prietenii mei şi e urât", a spus Alibec, pentru Telekom Sport.

Denis Alibec a ţinut să precizeze că nu bea Cola, aşa cum s-a vorbit: "Nici nu beau Cola în primul rând, beau alte sucuri. Aşa zice lumea că mâncam şi ciocolată pe la blocuri".

Marele regret al lui Denis Alibec

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec (28 de ani), a mărturisit că plecarea din Italia reprezintă cel mai mare regret al carierei sale.

"Am multe regrete în carieră. (n.r. - Care este cel mai mare?) Că nu am rămas în Italia la Inter, probabil. Probabil acum jucam şi eu prin Serie A, dar asta este. Mai este timp. Nu am greşit nimic, pur şi simplu nu am vrut să mai stau. Nu aş da timpul înapoi, pentru că am avut momente frumoase şi la Astra şi la FCSB", a spus Denis Alibec, pentru Telekom Sport.

Denis Alibec a ajuns la Inter în 2009, însă, în cei patru ani şi jumătate în care s-a aflat sub contract cu gruparea italiană, a adunat doar două meciuri pentru echipa de seniori. În rest, Alibec a jucat la formaţia Primavera a clubului, dar şi la Mechelen, Viitorul şi Bologna, sub formă de împrumut.

Afla mai multe despre: alibec 

viewscnt
Articole similare