Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Trebuie să credem în continuare!" Grigore a asigurat victoria lui Dinamo cu Astra şi a vorbit despre plecarea lui Nistor: "Şi Barcelona poate să joace fără Messi"

VIDEO | "Trebuie să credem în continuare!" Grigore a asigurat victoria lui Dinamo cu Astra şi a vorbit despre plecarea lui Nistor: "Şi Barcelona poate să joace fără Messi"
Comentarii

Ricardo Grigore (20 de ani) a marcat pentru Dinamo în victoria obţinută de "câini", 2-0 contra Astrei în Ştefan cel Mare, iar fundaşul a declarat, la flash-interviul de după meci, că se aştepta la un succes. "Ricci" spune că Dinamo se poate descurca şi fără Dan Nistor, plecat la Craiova, şi că se bucură că s-a întors pe postul său de bază, cel de fundaş central.

În minutul 73, Ricardo Grigore s-a înălţat foarte bine şi a înscris cu capul golul de 2-0, cu care a asigura victoria pentru Dinamo. Fundaşul a spus că se aştepta ca Dinamo să pună probleme mari Astrei pentru că au făcut o pregătire foarte bună şi a dezvăluit ce l-a sfătuit pe Diego Fabbrini înainte ca acesta să scoată penalty-ul din care s-a deschis scorul.

"Am avut o pregătire foarte bună în cantonament şi ne-am aşteptat să le punem mari probleme. Mă bucur foarte mult că am câştigat acest prim meci, era foarte important şi ne dă în continuare speranţe la play-off.  Diego (n.r. - Fabbrini) a scos un penalty foarte bun.  I-am spus înainte de a începe repriza a doua să forţeze pentru că erau irascibili în careu şi trebuiau forţaţi să facă penalty.

Acesta e postul meu, în sfârşit mă bucur foarte mult că mi se acordă şanse pe acest post", a spus Ricardo Grigore, la flash-ul de după meci, la Telekom Sport.



Grigore nu şi-a pierdut speranţa în ceea ce priveşte calificarea în play-off şi a spus că Dinamo se poate descurca şi fără Dan Nistor, căpitanul care a plecat la U Craiova: "Trebuie să credem până la capăt în această şansă. Chiar dacă nu vom intra în play-off, trebuie să câştigăm ce meciuri mai avem. Nistor era un jucător important, dar trebuie să jucăm şi fără Nistor. Şi Barcelona trebuie să joace fără Messi", a mai spus Grigore.

Dinamo a câştigat cu 2-0 primul meci din 2020 în Liga 1, cu Astra, o echipă de play-off. "Câinii" trag tare să prindă play-off-ul pe ultimă sută de metri. Perovic, din penalty, şi Ricardo Grigore, în minutul 73, au marcat în Ştefan cel Mare.

În urma acestui succes, Dinamo a obţinut prima victorie după trei înfrângeri consecutive în Liga 1 şi a acumulat 31 de puncte, fiind pe locul 8, în timp ce Astra a rămas pe locul doi, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: ricardo grigorereactiedinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare