You are here:

VIDEO "Tricolorii mari", mesaje de susţinere pentru jucătorii de la U21 care sunt la un pas de Euro 2025: ”Suntem alături de voi”

VIDEO "Tricolorii mari", mesaje de susţinere pentru jucătorii de la U21 care sunt la un pas de Euro 2025: ”Suntem alături de voi”

Echipa națională

Comentarii

România Under 21 este la un pas de o nouă participare la EURO U21 – a patra consecutivă!

Man&Co, mesaje de încurajare pentru România U21

În două zile, tricolorii vor primi pe stadionul Giuleşti vizita Elveţiei, un meci echivalentul cu prezenţa la Campionatul European de anul viitor. Înaintea meciului direct, România conduce grupa E, cu un punct avans în faţa elveţienilor.

Înainte de marele meci, tricolorii mici a avut parte de o surpriză specială. Elevii lui Mircea Lucescu au transmis mesaje de încurajare pentru "Tricolorii" pregătiţi de Daniel Pancu.

"Suntem alături de voi. România e puternică dacă suntem uniţi."

"Înainte de turneul final din Germania de anul acesta, ne-am arătat valoarea la EURO U21, din 2019"

"Zidul Galben nu este doar pentru prima reprezentativă.", au fost câteva dintre mesajele transmise pe pagina de Facebook a naţionalei.

VIDEO:

Acum aproape un an, în noiembrie 2023, România şi Elveţia remizau la Neuchatel, scor 2-2. Naţionala noastră a condus de două ori atunci: mai întâi Rareş Ilie a deschis scorul în minutul 11, Alvyn Sanches reuşind egalarea în minutul 23. Constantin Grameni a readus România în avantaj în minutul 32, însă ultimul cuvânt l-au avut tot elveţienii, care au egalat din nou, în minutul 88, prin Daniel Dos Santos.

”E primul meu meci decisiv”. Cresc emoţiile pentru Pancu care e la un pas de Euro 2025

”Mai simplu decât ne imagineam cu toţii, de data asta şi jucători care au venit au crescut mult, a crescut calitatea lotului, 6 goluri înseamnă că lucruri au mers extraordinar în atac, eu am uitat imediat după joc pentru că ne gândim la următorul meci.

Trebuie să facem 6 puncte, rămâne obiectivul astă! (n.r. legat de suporteri) Acum fiind un meci decisiv, Elvaţia e un adversar dur, mă aştept la un public mult mai numeros. Cred eu că o să fie şi mulţi suporteri a Rapidului, şi sper să ne încurajeze. Nu fac rugaminte, dar Rapidul are mulţi jucători la naţionala şi ar trebui să vină să îi încurajeze. Nu am probleme de efectiv pentru că terenul a fost exemplar.

Cu siguranţă, e cel mai important meci din cariera mea de antrenor, nu există comparaţie, primul meu meci decisiv sper să trec cu bine. Eu pregătesc meciurile la fel. E un meci decisiv!”, a declarat Daniel Pancu pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: românia u21campionatul europeanmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare