Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ŢSKA Moscova - Real Madrid 1-0. Campioana Europei îngenuncheată la Moscova

VIDEO | ŢSKA Moscova - Real Madrid 1-0. Campioana Europei îngenuncheată la Moscova

Real Madrid

Comentarii

Ovidiu Haţegan a fost martor la bomba serii din Uefa Champions League. Campioana Europei, Real Madrid a fost învinsă pe Luzniki din Moscova, scor 1-0.

Fără Isco, Marcelo, Gareth Bale sau Sergio Ramos, cu Dani Carvajal accidentat în prima repriză şi cu Luka Modric doar rezervă, Real Madrid a fost învinsă de o formaţie ŢSKA Moscova, care a deschis scorul încă din minutul 2 al jocului.

Arbitrul român nu a avut probleme în acest meci, dar în minutele de prelungire l-a eliminat pe portarul ruşilor, Igor Akinfeev. Haţegan i-a dat două galbene goalkeeper-ului rus în decurs de câteva secunde.

 

 

Campioana Europei a avut ocazii de gol, dar a stabilit un nou record negativ în era Lopetegui. Pentru ”albi” a fost al treilea meci consecutiv fără gol marcat, după partidele de campionat cu Sevilla şi Atletico Madrid.  Interesant e că madrilenii n-au putut să-i dea gol nici măcar lui Akinfeev, portarul rus încasând măcar un gol în absolut toate meciurile în care a evoluat în Uefa Champions League între 2006 şi 2017.

ŢSKA Moscova e lider în grupa G cu 4 puncte, în timp ce Real Madrid şi AS Roma au câte trei puncte. Runda viitoare, ruşii merg la Roma, iar Real Madrid joacă acasă cu Plzen.

Afla mai multe despre: real madridovidiu haţegan 

viewscnt
Articole similare