Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tudor Băluţă, surprins la ultimul meci al Viitorului! Reacţia lui Gică Hagi când a fost întrebat despre transfer: "Încă mai vând, înseamnă că e bine"

VIDEO | Tudor Băluţă, surprins la ultimul meci al Viitorului! Reacţia lui Gică Hagi când a fost întrebat despre transfer: "Încă mai vând, înseamnă că e bine"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi l-a avut ca invitat la meciul dintre FC Voluntari şi Viitorul, scor 1-2, pe Tudor Băluţă, fostul său elev. Totuşi, momentan, nu există nicio şansă ca mijlocaşul central al lui Brighton să revină în Liga 1.

Tudor Băluţă rămâne la Brighton

Mijlocaşul a fost surprins alături de preşedintele Viitorului, Gică Popescu, la meciul care a avut loc la marginea Bucureştiui, iar, imediat, Gică Hagi a fost întrebat dacă o posibilă revenire a fotbalistului e posibilă: "Nu, Doamne! Ca să vindeţi, vedeţi? Înseamnă că Hagi vinde. Încă mai vând, înseamnă că e bine", a spus răspicat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Tudor Băluţă nu traversează cea mai bună perioadă a carierei, jucând la echipa a doua a lui Brighton. Cum încă nu a reuşit să "spargă gheaţa" şi în Premier League, Hagi i-a dat câteva sfaturi: "Chiar dacă nu mi l-a cerut, i l-am dat. Nu poţi să trăieşti numai cu zahărul, mai vine şi sarea, îţi mai vine câte o critică", a adăugat "Regele". 

Hagi a oferit şi un moment amuzant, când a fost întrebat dacă mai ţine legătura cu foştii elevi: "Când mă lasă nevasta să dau telefon. Trebuie să îi cer aprobarea. Ea e şefa", a mai spus antrenorul Viitorului. 

În jur de 3 milioane de euro a încasat Viitorul de pe urma transferului lui Tudor Băluţă la Brighton. 

Afla mai multe despre: tudor balutaviitorulgica hagifc voluntari fc viitorultudor baluta brighton 

viewscnt
Articole similare