Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | U Cluj câştigă derby-ul cu ASU Poli şi urcă pe podium. Singurul gol a fost marcat de un fost dinamovist

VIDEO | U Cluj câştigă derby-ul cu ASU Poli şi urcă pe podium. Singurul gol a fost marcat de un fost dinamovist

Liga 2

Comentarii

Jocul închide etapa a 23-a a ligii secunde, una în care doar Petrolul nu a câştigat dintre aspirantele la un loc în prima ligă. Gazdele vor evolua într-un echipament care aminteşte de primele meciuri din istoria clubului înfiinţat în urmă cu 100 de ani.

U Cluj - ASU Poli 1-0

Ultimul meci al etapei cu numărul 21 din Liga 2 a fost câştigat de U Cluj, pe teren propriu, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în a doua repriză, minutul 53 mai exact, de către fostul dinamovist, Mircea Axente. 

În urma acestui rezultat, U Cluj urcă pe locul trei, la egalitate de puncte, 50, cu Chindia Târgovişte, care este pe patru. Clujenii sunt la doar două puncte de liderul ligii secunde, Sportul Snagov. ASU Poli este pe poziţia a 12-a, cu 26 de puncte acumulate în 23 de etape. 


Echipele de start 

U Cluj: Dur Bozoancă - Abrudan, I.Ursu, Berci - Căpuşă, Giurgiu, Florescu, Taub - Goga, Gavra, Axente 

ASU Poli: Murariu - Jurj, Mera, Scutaru, Cojocaru - B.Vasile, Dros - A. Manea, Ignea, Schieb - I.Plămadă


Universitatea Cluj o întâlneşte pe ASU Poli şi în cazul unei victorii va junge din nou pe podiumul campionatului. O va egala la puncte pe Chindia, dar clujenii au golaveraj mai bun. Va fi al treilea meci pe banca ardelenilor pentru Bogdan Lobonţ, care a câştigat precedentele două partide ca antrenor al alb-negrilor. Prima victorie din acest an a fost obţinută pe terenul celor de la Energeticianul. Şepcile roşii au patru victorii consecutive în campionat şi se pot apropia de cele două echipe ilfovene aflate acum pe locurile direct promovabile, Sportul Snagov şi Academica Clinceni. 

  • LIVE VIDEO | Universitatea Cluj - ASU Poli Timişoara, 17:30, Telekom Sport 1

ASU Poli are trei meciuri fără vcitorie în liga secundă şi este echipa cu cel mai slab atac, la egalitate cu Metaloglobus. Bănăţenii au 26 de puncte, cu doar mai multe decât echipa aflată pe primul loc retrogradabil, Aerostar Bacău. În tur, timişorenii s-au impus cu 1-0 graţie unui gol reuşit de Gelu Velici. De pe Cluj Arena le este însă foaret dificil pentru oaspeţi să plece cu puncte. Doar CS Baloteşti şi Daco Getica au plecat neînvinse din Ardeal. 

Afla mai multe despre: universitatea clujasu poli timişoara 

viewscnt
Articole similare