Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Umilinţă în Ghencea. Steaua - Hermannstadt 1-4! Măldărăşanu şi Opriţa au reacţionat

VIDEO | Umilinţă în Ghencea. Steaua - Hermannstadt 1-4! Măldărăşanu şi Opriţa au reacţionat

Steaua

Comentarii

Hermannstadt a făcut un pas uriaş în lupta de promovare directă în prima ligă. Sibienii au învins-o fără drept de apel pe Steaua şi sunt la cinci puncte în spatele liderului Petrolul.

Steaua a încheiat turul din play-off cu o înfrângere, acasă, cu Hermannstadt.

Baba Alhassan a surclasat defensiva Stelei de două ori în mai puţin de un sfert de oră. Mijlocaşul din Ghana a deschis scorul după o centrare de la Petrişor Petrescu.

La al doilea gol, Alhassan s-a înălţat superb şi Bălbărău nu a avut ce să mai facă. Steaua a redus din diferenţă până la pauză, printr-un penalty transformat de Chipirliu.

Sibienii nu s-au demoralizat, iar în repriza secundă au mai punctat de două ori. Balaure a refăcut cu noroc diferenţa de două goluri, după ce iniţial Călin Popescu nimerise bara. Tabela a fost închisă de Buhăcianu, de la punctul cu var. Hermannstadt şi-a consolidat poziţia a doua în play-off, în timp ce Steaua este pe patru, la zece puncte în spatele sibienilor.

Reacţiile lui Opriţa şi Măldărăşanu

"Sincer nu ma asteptam la un asemenea scor, chiar daca le spun baietilor sa aiba incredere pentru ca au calitate si am incredere in ei. Un gol marcat pe final de repriza inseamna moral pentru adversar si era riscant ca noi sa cadem din pct de vedere mental. Nu s-a intamplat asta, bravo lor, bravo baietilor", a spus Marius Măldărăşanu.

"O umilinta sa fii batut la scorul asta pe teren propriu, nu prea mai ai multe de zis. O rusine. Rusine sa ne fie la toti ca ne-am prezentat asa cum ne am prezentat azi. La ce am jucat azi se vede ca suntem doar o echipa bunicica de liga a doua", a spus Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: hermannstadtsteaualiga 2video 

viewscnt
Articole similare