You are here:

VIDEO | Un antrenor din Liga I a fost contactat de oficialii lui Jiangsu pentru a prelua echipa, dar i-a refuzat şi l-a recomandat pe Olăroiu

VIDEO | Un antrenor din Liga I a fost contactat de oficialii lui Jiangsu pentru a prelua echipa, dar i-a refuzat şi l-a recomandat pe Olăroiu
Comentarii

Dan Petrescu a avut o contribuţie importantă la plecarea lui Olăroiu la Jiangsu. Antrenorul CFR-ului a pregătit echipa chineză timp de un sezon, în perioada 2015-2016, şi a adus un trofeu în palmaresul clubului.

”M-au sunat, le-am spus că în momentul de faţă sunt unde sunt şi nu pot să plec nicăieri şi le-am dat un sfat, mă bucur că m-au ascultat, am rămas în relaţii foarte bune cu cei de acolo.

Au făcut alegerea cea mai bună în opinia mea pentru că Olăroiu sigur o să ducă echipa în sus pentru că este un antrenor care cred că a câştigat 15 trofee în Golf, iar acele trofee nu le câştigi din noroc sau din altceva.

CV-ul lui este unic in Golf, nu are niciun antrenor asa CV”, a spus Dan Petrescu.

Cosmin Olăroiu şi întreg staff-ul său au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani. Olăroiu va conduce primul său antrenament la noua echipă fie astăzi, fie vineri, în funcţie de momentul obţinerii vizei.

Jiangsu va fi astfel cea de-a 8-a echipă din cariera lui Olăroiu, după FC Naţional, FCSB, Poli Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Afla mai multe despre: dan petrescuolaroiujiangsu,  

viewscnt
Articole similare