Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un celebru model de pe Instagram a făcut-o lată! S-a dezbrăcat în public, apoi a ameninţat şi a sărit la bătaie

VIDEO | Un celebru model de pe Instagram a făcut-o lată! S-a dezbrăcat în public, apoi a ameninţat şi a sărit la bătaiegalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Un model de pe Instagram a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi etala fundul în mijlocul unei străzi din Londra, în faţa unor copiii ce se jucau în apropiere.

Imagiile au fost înregistrate pe camerele unei case din apropiere, unde modelul online Persia Shah, făcea twerk în faţa unui prietene care o filma, pe o stradă rezidenţială din Chelsea, fără a ţine cont de persoanele care se aflau în apropiere, anunţă The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now I have 21 Questions For The 21st Century

A post shared by @ s.hosseinix on

 

Pe fundal se putea auzi o persoană care i-a atras atenţia acesteia că în zonă se află copii. Martorii spun că vedeta de pe Instagram i-a confruntat şi nu părea deranjată de gesturile sale. În clip se poate observa cum se ceartă cu o altă persoană de peste stradă, pentru acelaşi motiv.

Mai multe filmuleţe şi-au făcut apariţia în mediul online şi au fost încărcate pe World Star Hip-Hop, unde a strâns rapid 500.000 de vizualizări. Pagina ei de Instagram este acum inundată cu comentarii care spun că au văzut-o pe site, multe dintre ele fiind de reproş.

Într-un alt clip, Shah a fost filmată în timp ce se certa cu femeile care îşi plimbau copiii în zonă. Ea o ameninţă pe una dintre femei că va reveni în zonă pregătită să-i ...reguleze soţul femeii care a îndrăznit să o confrunte. Nonşalantă, Shah a părăsit zona afişând un zâmbet larg, ca şi cum ar fi ieşit triumfătoare şi de această dată.

VEZI VIDEO AICI!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sport 

viewscnt
Articole similare