Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fotbalist de la Corinthians a fost bătut de proprii fani

VIDEO | Un fotbalist de la Corinthians a fost bătut de proprii fani

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul echipei Corinthians, Luan, a fost agresat marţi de suporteri la Sao Paulo, a anunţat clubul brazilian, care a descris incidentul drept un act de agresiune "laş", informează Reuters.

Presa locală a relatat că jucătorul în vârstă de 30 de ani a suferit răni uşoare după ce a fost târât dintr-un motel de suporteri. Aceştia i-au cerut să îşi rezilieze imediat contractul cu clubul.

Brazilianul Luan a fost bătut de proprii suporteri

Luan s-a alăturat echipei Corinthians în 2020 şi a jucat 80 de meciuri pentru club, marcând 11 goluri şi oferind cinci pase de gol. Contractul său expiră la finalul acestui sezon.

"Corinthians a primit cu tristeţe şi indignare informaţia că sportivul Luan a fost agresat de presupuşi fani în primele ore ale dimineţii de marţi", a precizat clubul într-un comunicat.

"După un alt caz revoltător de violenţă, Corinthians deplânge momentul actual de intoleranţă care domină fotbalul brazilian. Nimic nu justifică agresiunea laşă suferită de sportiv."

Clubul a precizat că îi oferă tot sprijinul necesar jucătorului, care a postat pe contul său de Instagram o imagine în care îşi arată pantalonii scurţi pătaţi de sânge.

Afla mai multe despre: luancorinthians 

viewscnt
Articole similare