adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Un jucător important al Generaţiei de Aur nu ştie imnul României şi refuză să-i înveţe versurile: "E ca şi cum tot timpul am fi bătuţi în cap"

VIDEO | Un jucător important al Generaţiei de Aur nu ştie imnul României şi refuză să-i înveţe versurile: "E ca şi cum tot timpul am fi bătuţi în cap"
Comentarii

Bogdan Stelea este unul dintre cei mai convocaţi jucători din istoria naţionalei. A jucat în 91 de partide pentru România şi, automat, tot de atâtea ori i s-a cântat imnul.

Stelea a jucat pentru echipa naţională şi pe vremea când "Trei culori cunosc pe nume" era imnul României, dar, de cele mai multe ori, s-a întâmplat ca înaintea meciurilor să se intoneze "Deşteaptă-te, române!".

Fostul portar recunoaşte că nu ştie imnul României. Motivul este că versurile nu îl impresionează.

"Imnul nostru? Nu l-am învăţat. Nu îl ştiu nici acum, nu ştiu cuvintele.  Nu l-am învăţat şi nici nu îl învăţ pentru că nu îmi plac cuvintele. Chestia asta cu <<Deşteaptă-te, române!>> mă bulversează. E ca şi cum tot timpul am fi bătuţi în cap şi am dormi pe noi.

Mă mişcă, pentru că ştiu ce înseamnă a reprezenta ţara şi linia melodică îmi place, dar cuvintele în sine şi, în special, refrenul nu mă mişcă sub nicio formă. În permanenţă, în momentul în care ascult imnul şi datorită faptului că ştiu ce înseamnă imnul, mi se face pielea de găină, mă mişcă şi mă motivează enorm. Dar dacă stau să ascult cuvintele, nu." , a declarat Bogdan Stelea pentru Telekom Sport.   

viewscnt
Articole similare