Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Un nou jucător român la Şahtior? Iată anunţul făcut de Lucescu!

VIDEO Un nou jucător român la Şahtior? Iată anunţul făcut de Lucescu!
Comentarii

Şase jucători români au trecut pe la Şahtior în timpul mandatului lui Mircea Lucescu. Tehnicianul se bazează momentan pe brazilieni şi ucraineeni

Mircea Lucescu este la Şahtior din 2004 şi prin mâna lui au trecut mai mulţi fotbalişti români: Răzvan Raţ este cel care a lucrat cel mai mult sub comanda tehnicianului în Ucraina.

“Il Luce” nu exclude posibilitatea ca, în viitor, să-şi facă apariţia în primul 11 al “minerilor” un alt român.

Este posibil sa mai vina romani, deocamdata ne-am axat pe aceste doua grupuri importante - unul de brazilieni, de la mijloc in atac si care creeaza spectacol si care atrag suporterii la stadion, si un grup de aparatori, jucatori ucraineni”, a explicat Lucescu pentru Dolce Sport.

Răzvan Raţ a fost unul din oamenii de bază din apărarea Şahtiorului, dar în vară s-a despărţit de echipa lui Mircea Lucescu după 10 ani.

Mi-as dori ca el sa reuseasca. Este ambitios, a vazut ce inseamna fotbalul intr-un campionat cum este cel englez... Sunt convins ca e o lectie de viata pentru el, dincolo de faptul ca joaca sau nu joaca. Indiferent ce hotaraste sa faca mai departe, daca vrea sa ramana in fotbal, campionatul englez il va ajuta foarte mult”, a mai spus Mircea Lucescu la Dolce Sport.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 250.000 de fani

viewscnt
Articole similare