Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un român a venit să o elimine pe Dinamo din Liga Campionilor. "Dacă vreţi mai departe, trebuie să luptaţi!", e mesajul lui Valentin Ghionea

VIDEO | Un român a venit să o elimine pe Dinamo din Liga Campionilor. "Dacă vreţi mai departe, trebuie să luptaţi!", e mesajul lui Valentin Ghionea

Handbal

Comentarii

Dinamo are şansa istorică de a se califica în optimile Ligii la handbal masculin. Are de recuperat doar un gol după turul cu Sporting, de la Lisabona.

Dinamo a pierdut la un gol meciul tur din playoff-ul pentru optimile Ligii Campionilor, dar la returul din sala Dinamo va avea 2500 de câini care să o împingă spre calificare. Totuşi, va fi şi un român care va trage cu Sporting Lisabona. Valentin Ghionea joacă din 2018 la echipa portugheză. 

n ziua de azi, un gol normal că nu înseamnă nimic. Dar pentru o victorie trebuie să muncească împotriva lui Sporting. Şi noi ne dorim calificarea şi nu cred că o să dezarmăm."

Poate că în deplasare avem mai puţină presiune. Jucăm fără presiune, de aceea ne iese jocul mai bine. În Liga Campionilor şi chiar şi în campionat anul acesta, am făcut meciuri bune în deplasare", a declarat Ghionea pentru Telekom Sport  

În sala Dinamo vor fi 2500 de câini contra unui portughez. Pentru propriii fani, Sporting a solicitat un singur bilet la meci. 

"Suntem obişnuiţi cu astfel de atmosfere. Şi atunci când jucăm la Porto sau la Benfica sunt asemănătoare galeriile. Sunt foarte fanatici. Şi cred că suntem obişnuiţi cu astfel de atmosferă", a mai spus Ghionea. 

Afla mai multe despre: handbaldinamoghionea,  

viewscnt
Articole similare