Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Una dintre cele mai apreciate jurnaliste sportive din Marea Britanie, clip controversat alături de iubitul ei. BBC a atenţionat-o imediat

VIDEO | Una dintre cele mai apreciate jurnaliste sportive din Marea Britanie, clip controversat alături de iubitul ei. BBC a atenţionat-o imediat

Diverse

Comentarii

Emma Vardy, corespondenta BBC în Irlanda, a mimat o scenă de sex într-un videoclip, cu scopul de a strânge bani pentru Seviciul Naţional de Sănătate. Însă BBC n-a gustat gluma şi a cerut ca scena să fie editată.

Emma Vardy, corespondentă BBC, s-a alăturat mişcării declanşate pentru stângerea de fonduri pentru National Health Service, bani necesari pentru lupta cu virusul COVID-19. În filmuleţ, jurnalista în vârstă de 39 de ani cântă melodia ”I want to be free” alături de mai multe personaje. 
Însă scena în care Emma apare are tentă sexuală. Corespondenta BBC a ales o scenă în care mimează un act sexual cu prietenul ei, jucătorul de fotbal amator Aaron Adams. Cei de la BBC nu s-au arătat însă impresionaţi de gestul angajatei lor, ba dimpotrivă. Potrivit Daily Mail, au cerut editarea scenei şi eliminarea conţinutului cu tentă sexuală. Lucru care s-a şi întâmplat. 
În vârstă de 39 de ani, Emma Vardy lucrează din 2006 la BBC, când s-a angajat ca reporter sportiv. Ulterior, a trecut pe evenimente generale. Emma Vardy a câştigat de-a lungul carierei mai multe premii pentrua modul în care şi-a făcut meseria de jurnalistă şi este una dintre cele mai apreciate corespondente de la BBC. Emma este într-o relaţie cu Aaron Adams, jucător de fotbal amator. 
 

Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: emma vardy 

viewscnt
Articole similare