You are here:

VIDEO | Unde s-ar putea juca derby-ul FCSB - CFR Cluj. Nicolae Dică a confirmat varianta

VIDEO | Unde s-ar putea juca derby-ul FCSB - CFR Cluj. Nicolae Dică a confirmat varianta

FCSB

Comentarii

Arena Naţională nu este încă pregătită să găzduiască un meci oficial, dar antrenorul roş-albaştrilor speră că ultimul meci al echipei sale din acest an se va juca totuşi pe cel mai mare stadion din ţară. În caz contrar, Nicolae Dică a confirmat că FCSB are deja pregătită o variantă de rezervă.

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj s-ar putea juca tot la Piteşti. O confirmă tehnicianul roş-albaştrilor: ”Dacă vorbim acum, meciul se va juca la Piteşti. Dar nu avem de unde să ştim cum va arăta atunci Arena Naţională. Noi avem speranţe că vor pregăti terenul pentru un meci din Liga I. A fost şi MM să vadă gazonul, ştiu că se fac eforturi. Vom vedea atunci, sperăm să jucăm ultimul meci din acest an pe Arena Naţională” a mărturisit Nicolae Dică.

Pentru antrenorul roş-albaştrilor nu este îngrijorător faptul că CFR e acum pe primul loc: ”Am fost şi noi pe primul loc, am avut şi 4 puncte avans la un moment dat, dar am pierdut cele două jocuri şi atunci au trecut ei pe primul loc. Important este ca noi să ne câştigăm jocurile şi poate va veni şi un moment în care noi vom juca înainte şi vom pune noi presiune pe cei de la CFR” a mai declarat antrenorul de la FCSB, care a completat: ”Mâine este un joc foarte important pentru noi, trebuie să reuşim să câştigăm acest joc pentru a sta cât mai aproape de CFR Cluj. Până la meciul cu ei să fim cât mai aproape de ei sau să fim pe primul loc” a încheiat Dică.

Afla mai multe despre: fcsbfcsb-cfr clujnicolae dicăcfr cluj 

viewscnt
Articole similare