You are here:

VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Remontada! Ploieştenii au întors scorul în repriza a doua. Gele a marcat şi a fost eliminat

VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Remontada! Ploieştenii au întors scorul în repriza a doua. Gele a marcat şi a fost eliminat

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a câştigat, vineri, scor 2-1, în faţa Unirii Slobozia, în etapa a 6-a din Superliga. Răsturnare de scor, după ce gazdele au deschis scorul. Totul s-a "dărâmat" pentru echipa lui Adi Mihalcea după ce Jordan Gele a fost eliminat pentru un gest stupid în minutul 50.

LIVE VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul 1-2 (Gele 29 / M. Rădulescu 39, Tudorie 77)

Echipele de start

  • Unirea Slobozia: D. Rusu - Medina, Antoche, Pospielov, Şebănică - A. Lopez, Perianu - Camara, Purece, Aganovic - Gele
  • Rezerve: Krell, Dorobanţu, A. Dinu, Lazăr, C. Toma, Pacionel, Lemnaru, Coadă, Bărbuţ, Nkama, F. Ilie, Vlăsceanu
  • Antrenor: Adrian Mihalcea
  • Petrolul Ploieşti: Zima - Ricardinho, Papp, Huja, M. Dumitriu - Keita, Jyry - Rădulescu, Hanca, Grozav - Tudorie
  • Rezerve: Eşanu, Bălbărău, Stancovici, Stănică, Mateiu, M. Bratu, Tolea, Boţogan, Akosah, D. Ilie, Santos, R. Bucur
  • Antrenor: Sanjin Alagic

Min. 90+7 - Final de meci.

Min. 89 - Ocazie mare Slobozia! Paolo Medina trimite puţin pe lângă poartă, o centrare şutată, după o minge lungă jucată în diagonală spre careul Petrolului.

Min. 87 - Ocazie mare Unirea Slobozia! Gabriel Lazăr trimite excelent cu capul spre poarta lui Zima, din corner, dar portarul Petrolului respinge excelent.

Min. 77 - GOOOOOLLLL PETROLUL! Alexandru Tudorie răstoarnă scorul pentru ploieşteni! Gol cu un şut la colţul lung, din apropiere, după o centrare pe jos din dreapta.

Min. 65 - GOL ANULAT SLOBOZIA! Lopez a marcat cu capul, după un corner, dar reuşita sa este anulată pentru că mingea a depăşit în aer linia de fund.

Min. 49 - CARTONAŞ ROŞU! Jordan Gele vede cartonaşul roşu, după analiza VAR, pentru că şi-a lovit un adversar fără minge, în zona coastelor.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 39 - GOOOOLLL PETROLUL! Mihnea Rădulescu înscrie cu un şut excelent, din voleu, din apropiere şi egalează.

Min. 29 - GOOOOOLLLL SLOBOZIA! Jordan Gele înscrie simplu, din apropiere, după o minge trimisă din lovitură liberă şi careu şi "atenuată" de o lovitură de cap ratată.

Min. 19 - Ocazie Slobozia! Aganovic este găsit cu o pasă excelentă în careul Petrolului, acesta trage, dar Zima reuşeşte să respingă.

Min. 1 - A început meciul.

Unirea Slobozia şi-a pierdut din elanul cu care a început campionatul şi a legat două înfrângeri consecutive, 0-1 cu UTA şi 0-3, în Gruia, cu CFR Cluj.

De cealaltă parte, Petrolul traversează o formă bună şi are trei jocuri consecutive fără înfrângere, unul dintre ele fiind victoria din ”Primvs Derby” contra Rapidului.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de şase ori în partide oficiale, iar palmaresul este net favorabil ”găzarilor”: Trei victorii şi trei egaluri a strâns Petrolul împotriva formaţiei ialomiţene.

Înaintea meciului, Petrolul este pe locul opt, cu şase puncte, iar Slobozia pe 12, cu un punct mai puţin.

Partida va fi arbitrată de o brigadă care-l va avea la centru pe Viorel Flueran.

Afla mai multe despre: superligapetrolulunirea slobozia petrolul ploiesti 

viewscnt
Articole similare