Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova a încasat un gol demn de cascadorii râsului! Gafa comisă de Marius Constantin în partida cu Farul Constanţa

Comentarii

Universitatea Craiova a primit vizita Farului Constanţa, în primul meci din ultimei etape a play-off-ului Ligii 1.

VIDEO | Universitatea Craiova a încasat un gol demn de cascadorii râsului! Gafa comisă de Marius Constantin în partida cu Farul Constanţa

Oltenii au început tare meciul şi au ratat mai multe ocazii. În minutul 21, Craiova a deschis scorul după ce Roguljic a deschis scorul cu un şut superb. La 2 minute distanţă, echipa din Bănie a lovit din nou. Baiaram a fost lansat superb către poartă, iar acesta i-a pasat în faţa porţii lui Vlădoiu, care a trimis mingea în poartă. 

În minutul 27, defensiva Craiovei a comis o nouă gafă incredibilă. Marius Constantin a dorit să degajeze din careu, mingea l-a lovit pe Nistor, iar Jefte a speculat greşeala şi a trimis mingea în poartă. 

După ce Sepsi a cucerit Cupa României, Universitatea Craiova şi-a aflat adversara de la barajul pentru Conference League, FC Botoşani. Întrucât covăsnenii au cucerit trofeul şi prin acesta calificarea în cupele europene, Botoşani va scăpa de disputarea primului meci, împotriva formaţiei din Sf Gheorghe, şi va juca direct cu Craiova.

Afla mai multe despre: craiova-marius constantin-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare