Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova, gol anulat după 6 minute de aşteptare! Cum au ratat oltenii victoria cu Poli Iaşi

VIDEO | Universitatea Craiova, gol anulat după 6 minute de aşteptare! Cum au ratat oltenii victoria cu Poli Iaşi
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat doar la egalitate duelul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 2-2.

VIDEO | Universitatea Craiova a avut gol anulat după 6 minute de aşteptare! Cum au ratat oltenii victoria cu Poli Iaşi

Oltenii ar fi putut da lovitura pe final de meci, dar golul lui Jovan Markovic, înscris în minutul 90+1, a fost anulat de VAR pe motiv de ofsaid după 6 minute de aşteptare. Iniţial golul a fost validat de centralul Horia Mladinovici, însă VAR-ul a intervenit.

Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR şi după 6 minute de analiză, a luat decizia de a întoarce faza şi de a anula golul înscris de Markovic. Astfel, bucuria oltenilor a fost oprită, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Antrenorul Universităţii a fost complet nemulţumit de decizia luată de brigara de arbitri.

Ivailo Petev a răbufnit, după egalul cu Poli Iaşi. ”Fiecare om are o limită”. Ce l-a deranjat pe antrenorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova a făcut un nou pas greşit în Superligă şi a remizat, pe teren propriu, scor 2-2, contra Politehnicii Iaşi. Deşi oltenii au condus cu 2-0 la pauză, formaţia lui Leo Grozavu a revenit în partea a doua şi a obţinut un punct important.

Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şase minute de aşteptare.

„Sunt mulţumit de băieţi azi. Am controlat meciul, dar, din păcate, am făcut greşeli de care a beneficiat Poli Iaşi  Am avut situaţiile noastre, dar nu am reuşit să marcăm. Eu sunt mulţumit de jucători. Am pretenţii mari de la arbitraj, nu l-am comentat niciodată, dar fiecare om are o limită.

Au fost mai multe situaţii şi nu cred că a fost ofsaid la gol. Am jucat bine, dar, din păcate, am pierdut două puncte. Asta e cel mai rău. O să analizăm meciul să vedem unde am greşit”, a declarat Ivailo Petev.

Afla mai multe despre: universitatea craiovapoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare