You are here:

VIDEO | Urmaşul lui Rrahmani la Rapid are aşteptări mari de la acest sezon. Kosovarul Hasani a povestit cum a trăit viaţa printre gloanţe în ţara sa natală

VIDEO | Urmaşul lui Rrahmani la Rapid are aşteptări mari de la acest sezon. Kosovarul Hasani a povestit cum a trăit viaţa printre gloanţe în ţara sa natală

Rapid

Comentarii

Florent Hasani are presiune la Rapid. Venit după ce Rrahmani a impresionat în tricoul giuleştenilor şi ulterior a şi plecat pe cinci milioane de euro, atacantul din Kosovo a pornit de jos, dint-o ţară măcinată de război.

"La început a fost greu din cauza războiului, a problemelor, dar an după an a fost din ce în ce mai bine . 04.48 Viaţa a revenit la normal, am fost la şcoală şi am început să joc fotbal la 5-6 ani. 

E groaznic, am fost norocos pentru că nimeni apropiat din familie n-a murit, dar ştiu oameni care şi-au pierdut rudele în război, aşa că e teribil. Când auzi poveştile, nu e bine deloc, dar acum sunt fericit pentru că s-a terminat, e o ţară diferită, avem o viaţă normală." a povestit kosovarul Rapidului.

Hasani a fost convins să vină la Rapid chiar de către Rrahmani.

"Am vorbit la momentul respectiv şi mi-a zis că nivelul campionatului e bun, mi-a zis despre proiectul clubului şi despre cum e organizat , despre fani şi a fost uşor să aleg aceasă variantă.", a spus Hasani.

Şumudică l-a cucerit din prima zi pe Hasani. "Are multe trăsături din ţara mea, e un antrenor energic, pozitiv, vrea să luptăm, să fim agresivi pe teren.", a declarat Florent Hasani.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmaniflorent hasanisuperliga 

viewscnt
Articole similare