Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA - Dinamo 2-1, în Superliga! "Câinii" au pierdut în prelungiri. Homawoo a comis henţ, iar Freitas a marcat din penalty

VIDEO | UTA - Dinamo 2-1, în Superliga! "Câinii" au pierdut în prelungiri. Homawoo a comis henţ, iar Freitas a marcat din penalty

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a întâlnit-o pe Dinamo Bucureşti, scor 2-1, luni, 6 noiembrie, de la ora 18:00, într-o partidă din etapa a 15-a a Superligii. Echipa lui Mircea Rednic a câştigat în prelungiri şi a ajuns pe locul 10, cu 18 puncte, în timp ce "câinii" sunt la retrogradare, pe 15, cu 10 puncte.

UTA Arad - Dinamo 2-1 (Micovschi 41, Freitas 90+3 / Politic 8), pe Orange Sport 1

Echipele de start

  • UTA: Fl. Iacob - Conte, Stolnik, D. Dumitraşcu - Căpuşă, C. Mihai, M. Freitas Costa, Fabry - Micovschi, Luckassen, Ofosu
  • Rezerve: Kucher, Carp, D. Costa Rodrigues, Omondi, Stahl, R. Pop, Iurasciuc, Cooper, Marku
  • Dinamo: Golubovic - C. Costin, L. Araujo, Homawoo, Amzar - N. Roşu, Bena, Ilic - Ghezali, Abdallah, Politic
  • Rezerve: Began, G. Moura, I. Roşu, Gregorio, Larrucea, D. Gago, Bani, R. Patriche, R. Grigore

Arbitru: Andrei Moroiţă (Ploieşti) / A1: Ciprian Danşa (Satu Mare) / A2: Alexandru Vodă (Alba Iulia) / Arbitru VAR: George Găman (Craiova) / Arbitru AVAR: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa - Prahova) / R1: Florin Andrei (Târgu Mureş) / Observator arbitri: Aron Huzu (Sibiu)

Stadion: „Iuliu Bodola”, Oradea


Min. 90+8 Finalul partidei!

Min. 90+3 GOOOOL UTA! Freitas a dat lovitura dintr-o lovitură de pedeapsă, după ce penalty-ul a fost acordat cu VAR. În faţa ecranului, Moroiţă a depistat henţul comis de Homawoo. 

Min. 80 Costin are o nouă ocazie. 

Min. 78 Ratare incredibilă a dinamoviştilor! Ghezali a driblat în careul advers, a rămas faţă în faţă cu Iacob şi i-a pasat lui Gregorio. Atacantul a preluat greşit, a reuşit să tragă, dar mingea a fost respinsă din drumul spre poartă. 

Min. 68 Omondi a lovit bara,

Min. 66 Stolnik trece pe lângă 2-1 pentru UTA. 

Min. 46 A început repriza secundă. 

Min. 45+2 Pauză!

Min. 41 GOOOOL UTA! Dinamo primeşte lovitura înainte de pauză. Micovschi a profitat de devierea lui Bena, iar atacantul arădenilor a înscris din cădere. 

Min. 37 Costin trage puternic din careu, iar Iacob se opune. 

Min. 30 Dublă ocazie pentru Dinamo! Ilic şi Politic nu reuşesc să facă 2-0. 

Min. 22 Dinamo revine în atac, dar ratează prin Ghezali. 

Min. 19 Luckassen pătrunde în careul advers, dar trage în Golubovic. 

Min. 8 GOOOOL Dinamo! Politic marchează superb. Atacantul lateral a driblat un adversar, apoi a tras la colţul scurt pentru 1-0. 

Min. 2 Micovschi are prima ocazie a partidei. 

Min. 1 A început meciul care se dipută la Oradea. 


Înaintea acestui duel, UTA Arad se afla pe locul 14, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 15, cu 10 puncte.

  • 15 septembrie 2023, UTA - Universitatea Cluj 0-1: a fost ultima înfrângere suferită de arădeni pe prima scenă. Au urmat în campionat o victorie şi cinci remize.

Dinamo nu a mai câştigat în SuperLigă din 19 august 2023, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor din Voluntari. După acel succes, elevii lui Ovidiu Burcă au înregistrat trei rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 78 de ori în principala competiţie internă, de 20 de ori s-au impus arădenii, de 38 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte 20 de partide s-au terminat la egalitate.

  • Palmares cu UTA gazdă: 38 de meciuri - 13 succese UTA - 9 remize - 16 victorii Dinamo.

Primul meci a avut loc pe 14 noiembrie 1948, Dinamo - ITA Arad 2-0, goluri marcate de Carol Bartha şi Alexandru Petculescu. Au urmat 10 partide la rând în care gruparea bucureşteană nu a cunoscut gustul succesului, şase dintre ele încheiate cu victorii ale arădenilor.

Cea mai mare diferenţă de scor: 29 august 1976, Dinamo-UTA Arad 7-0 (Dudu Georgescu - de 4 ori, Mircea Lucescu - de două ori, Cornel Dinu - un gol).

Cinci remize albe s-au consemnat de-a lungul timpului, dintre care patru cu arădenii în postura de gazde.

Cea mai recentă întâlnire directă din SuperLiga României: 13 mai 2022, Dinamo - UTA 1-1, marcatori C. Irobiso, respectiv N. Cardoso.

Mediile de vârstă:

  • UTA Arad - 25 ani şi 3 luni.
  • Dinamo - 25 ani şi 7 luni.

30 de jucători a utilizat Mircea Rednic în acest sezon, dintre care 17 au debutat pe prima scenă din România. Dinamo s-a bazat pe 26 de fotbalişti, 15 dintre ei fiind autohtoni.

Afla mai multe despre: uta arad - dinamolive videoorange sport 1 

viewscnt
Articole similare