Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valeriu Iftime a început să cânte de bucurie! S-a filmat şi a postat imaginile pe Facebook, chiar după meciul lui FC Botoşani

VIDEO | Valeriu Iftime a început să cânte de bucurie! S-a filmat şi a postat imaginile pe Facebook, chiar după meciul lui FC Botoşani

Superliga

Comentarii

FC Botoşani va bifa al 12-lea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc. Moldovenii au câştigat şi returul barajului cu CS Mioveni (2-0 la general) şi au evitat retrogradarea, deşi erau văzuţi drept ”victime sigure” la începutul anului.

Valeriu Iftime, finanţatorul roş-alb-albaştrilor, a postat un videoclip de Facebook, în care, alături de mai mulţi apropiaţi, scanda pentru culorile echipei pe care o patronează. 

Postarea a strâns aproape 1.200 de aprecieri în mai puţin de 12 ore şi a primit sute de comentarii din partea microbiştilor din Botoşani, care l-au felicitat pe Iftime pentru decizia inspirată de a-l numi pe Bogdan Andone, artizanul minunii realizate de gruparea din nordul Moldovei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Valeriu Iftime a transmis un mesaj, după ce Botoşani s-a salvat miraculos de la retrogradare: ”Avem un nou drum de pavat”

”Ce BUCURIE! Ce imensă BUCURIE pentru Botoşani şi pentru noi toţi!

FC Botoşani rămâne în Liga 1! Bravo, băieţi! Bravo, Bogdan, şi felicitări minunatului staff tehnic! Nu a fost uşor, dar energia voastră a arătat că se poate. Am demonstrat că ambiţia şi munca, chiar şi atunci când nimeni nu mai crede, pot deveni cele mai puternice arme!

În această seară aţi adus zâmbete în multe case din Botoşani şi în inimile noastre, ale tuturor celor care iubim fotbalul. Ne dorim să rămânem pe buzele tuturor românilor care iubesc sportul şi urmăresc cu pasiune fiecare meci.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mândru de voi! Avem un nou drum de pavat de acum, care sperăm că va fi, cu ajutorul Domnului, doar spre succes!”, a fost mesajul transmis de Valeriu Iftime pe Facebook.

Afla mai multe despre: superligafc botoşanics mioveni 

viewscnt
Articole similare