Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vali Lazăr a izbucnit la finalul înfrângerii cu Poli Iaşi! Fotbalistul i-a cerut conducerii să ia măsuri: "Nu ştiu, jucători, staff"

VIDEO | Vali Lazăr a izbucnit la finalul înfrângerii cu Poli Iaşi! Fotbalistul i-a cerut conducerii să ia măsuri: "Nu ştiu, jucători, staff"

Superliga

Comentarii

Vali Lazăr a venit în iarnă la Dinamo, dar deja simte din plin atmosfera care s-a instalat la Dinamo de câteva sezoane. Fotbalistul a cerut măsuri, după înfrângerea cu 1-0 în faţa lui Poli Iaşi.

VIDEO | Poli Iaşi - Dinamo 1-0 (Cristea 85)

"Frustrant e jocul nostru, frustrant e că nu putem să câştigăm un meci în deplasare de nu ştiu câte luni, frustrant e că nu jucăm fotbal, suntem antifotbal. Sună rău, trebuie să strângem rândurile, să se facă ceva, să se ia anumite decizii în cadrul clubului, nu ştiu ce e de făcut. 

Sunt jucători, poate valoarea pe siteul transfermark sunt mai slabi decât noi, dar dacă joacă mai bine decât în noi în teren ce putem noi să facem? Dacă nu schimbăm ceva, cu siguranţă îmi e frică de retrogradare, dar cred că se vor lua nişte decizii care...nu ştiu, jucători, staff, administrativ. Trebuie să se întâmple ceva", a declarat Vali Lazăr, la finalul înfrângerii din Copou.  

Dinamo e pe locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte, cu doar trei puncte peste Academica Clinceni, ocupanta locului 12, care duce la barajul pentru menţinerea în prima ligă. 

Andrei Cristea i-a adus lui Poli Iaşi prima victorie din campionat după o pauză de mai bine de patru luni. Atacantul trecut prin curtea echipei din Ştefan cel Mare i-a învins pe dinamovişti cu reuşita sa din minutul 85.

În prima repriză, un câine a mai întreţinut atmosfera, pentru că fotbal nu prea s-a jucat. Cristea a avut o mare ocazie, dar Straton a respins extraordinar. Acelaşi Cristea a trecut pe lângă gol şi în al doilea act, dar până la urmă Iaşi s-a impus cu 1-0. 

Afla mai multe despre: vali lazardinamopoli iasi dinamo 

viewscnt
Articole similare