Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Vătăjelu îşi cere scuze după eliminarea Craiovei din Cupa României: ”Suntem un club mare, cu pretenţii. Ne pare rău că am pierdut!”

 VIDEO Vătăjelu îşi cere scuze după eliminarea Craiovei din Cupa României: ”Suntem un club mare, cu pretenţii. Ne pare rău că am pierdut!”
Comentarii

Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2

Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria. Breeveld în minutele ’13 şi ‘90+2, Horşia ’42 pentru învingători respectiv Dan Nistor ’54 (penalty) şi ’90 pentru Craiova, au marcat golurile partidei.

La final, Bogdan Vătăjelu a mărturisit:

”A fost un meci destul de animat, cu multe goluri. Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu-mi explic. Cred că am făcut cea mai slabă partidă de până acum, sincer, pentru mine, eu personal. După aceea, cred că toţi am fost sub aşteptări, ce trebuia să arătăm în seara asta. Am dat gol în minutul 90, după aceea iar nu am fost concentraţi şi am pierdut calificarea.

Suntem un club mare, un club care are pretenţii şi se investeşte destul de mult, avem toate condiţiile. Era un obiectiv, dar acum trebuie să ne concentrăm pe campionat. Ne pare rău, sincer, pentru această înfrângere. Să sperăm că ne vom reveni cu moralul până la meciul cu FCSB.

Sunt meciuri diferite. Nu ne-am ridicat la ambiţia Iaşiului, pentru că, cred eu că din punct de vedere valoric, dacă luăm jucător cu jucător, astăzi am fost foarte mult sub nivel şi în primul rând in punct de vedere al determinării. Au venit montaţi, şi-au dorit să se revanşeze după ce s-a întâmplat în campionat şi noi nu am fost pregătiţi” a declarat Vătăjelu, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: bogdan vătăjelu 

viewscnt
Articole similare