Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Verstappen a câştigat Marele Premiu al Ungariei după o revenire de zile mari!

VIDEO | Verstappen a câştigat Marele Premiu al Ungariei după o revenire de zile mari!

Formula 1

Comentarii

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat Marele Premiu al Ungariei, a 13-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, duminică, pe Hungaroring.

VIDEO | Verstappen a câştigat Marele Premiu al Ungariei

Pentru Verstappen este al optulea succes din acest sezon. Pe locul doi şi pe poziţia a treia s-au clasat piloţii Mercedes Lewis Hamilton şi George Russell.

Top 10 este completat de Carlos Sainz (Ferrari), Sergio Perez (Red Bull Racing), Charles Leclerc (Ferrari), Lando Norris (McLaren), Fernando Alonso (Alpine), Esteban Ocon (Alpine) şi Sebastien Vettel (Aston Martin).

Max Verstappen a făcut o nouă cursă fenomenală pe circuitul de la Hungaroring. Campionul mondial a plecat al şaptelea, dar i-a depăşit rând pe rând pe rivalii săi şi s-a impus fără emoţii.

Dezamăgirea zilei a venit de la Ferrari, care a ales o strategie cu pneuri hard. Plecaţi de pe doi şi trei, Leclerc şi Sainz s-au chinuit în a doua parte a cursei şi au terminat în afara podiumului.

De greşeala celor de la Ferrari a profitat din plin Mercedes. La primul pole position din carieră, Russell a terminat al treilea. A fost depăşit chiar şi de coechipierul Hamilton, puţin înainte de final. Podiumul a fost identic cu cel de săptămâna trecută, din Franţa, iar Verstappen şi-a mărit avansul în clasamentul general al piloţilor.

Etapa următoare, Marele Premiu al Belgiei, va avea loc în data de 28 august.

Afla mai multe despre: f1-verstappen-ungaria 

viewscnt
Articole similare