Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă, despre ofertele primite de U Craiova pentru Alex Cicâldău: "Au fost bani foarte mulţi"

VIDEO | Victor Piţurcă, despre ofertele primite de U Craiova pentru Alex Cicâldău: "Au fost bani foarte mulţi"

Superliga

Comentarii

Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai atractivi fotbalişti ai lui U Craiova, iar acesta nu a dus lipsă de oferte în acest sezon. Antrenorul lui U Craiova, Victor Piţurcă, a recunoscut că ofertele au fost consistente, dar nu s-a pus problema unei posibile plecări.

Ofertele pentru Alexandru Cicâldău au apărut la finalul Campionatului European U21. Mijlocaşul a fost dorit de echipe din Italia şi Belgia, dar Craiova nu a dorit să-i dea drumul. Cicâldău este cotat a 4 milioane de euro conform site-ului Transfermarkt, iar în acest sezon a jucat în 21 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a oferit patru pase decisive.

"Au fost oferte şi pentru Cicâldău, bani foarte mulţi, nu i s-a dat drumul, a rămas să joace pentru Craiova", a recunoscut antrenorul Victor Piţurcă, în cadrul unei conferinţe de presă.

U Craiova va juca duminică derby-ul cu FCSB, de la ora 20:00, într-un meci care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro. "Suntem cu toţii montaţi pentru a lua cele 3 puncte şi să mergem acasă liniştiţi. Sunt sigur că se putea mai mult şi sunt sigur că anul viitor o să facem mult mai bine", a declarat Alexandru Cicâldău. â

Cicâldău a fost adus de U Craiova de la Viitorul, în vara anului 2018, în schimbul a 1 milion de euro.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauu craiovatransfer alexandru cicaldauvictor piturcafcsb u craiova 

viewscnt
Articole similare