Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victoria de la Craiova a schimbat ţintele Astrei: "Vrem titlul " Atuul giurgiuvenilor, dezvăluit de Llullaku

VIDEO | Victoria de la Craiova a schimbat ţintele Astrei: "Vrem titlul " Atuul giurgiuvenilor, dezvăluit de Llullaku

Astra Giurgiu

Comentarii

Succesul de la Craiova a făcut-o pe Astra să intre în play-off cu 21 de puncte. La şase lungimi de liderul CFR Cluj.

Neînvinşi de 10 etape, alb-negrii se gândesc că ar putea să dea peste cap socotelile favoritelor din play-off. Astra a câştigat titlul în 2016 cu Şumudică antrenor şi a jucat în minicampionatul pentru titlu de fiecare dată în ultimii 4 ani. 

"Şi noi ne dorim titlul şi domnul Nicolae îşi doreşte titlul şi este întotdeauna alături de echipă, dar suntem realişti şi destul de inteligenţi încât să nu gândim mai mult decât trebuie. Este al zecelea meci fără înfrângere al Astrei, nu cred că a fost o surpriză, după felul cum s-a jucat, eu cred că ocaziile cele mai clare le-a avut Astra" a spus la final preşedintele Dani Coman.  
 
Llullaku a explicat care a fost secretul Astrei în lupta pentru play-off. 
 
"Suntem o echipă bună, o echipă care trebuie respectată. O echipă foarte bine organizată, cu un antrenor care ne-a schimbat complet, care ne-a ajutat şi ne ajută în continuu, la fiecare meci şi la fiecare antrenament. În mare parte este meritul lui, pentru că am fost aceeaşi jucători şi ne-a ajutat foaret mult antrenorul" a spus fotbalistul care joacă pentru naţionala Albaniei. 
 
 
 

Afla mai multe despre: astradani comanllullakuplay-offtitlu 

viewscnt
Articole similare