Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie Halep! Simona o învinge în două seturi pe Barbara Strycova şi se califică în turul III la Indian Wells

VIDEO | Victorie Halep! Simona o învinge în două seturi pe Barbara Strycova şi se califică în turul III la Indian Wells

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificându-se în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Acceptată direct în turul al doilea, Halep a început cu dreptul turneul din California, arătând o bună dispoziţie de joc şi o pregătire fizică optimă. Deşi nu a avut un meci uşor, întâlnind o luptătoare, ea a controlat întâlnirea, cu excepţia mijlocului setului secund când a arătat o uşoară scădere în evoluţie. În cele din urmă, românca şi-a corectat jocul şi a reuşit să se impună în minimum de seturi.
În primul set, Strycova a reuşit un rebreak, la 0-2 şi un ghem pe propriul serviciu, la 1-4. Celelalte ghemuri au fost câştigate de Halep, care a încheiat un set ceva mai disputat decât o arată scorul, cu 6-2, după 40 de minute.
Nivelul jocului a mai scăzut în setul al doilea, greşelile s-au înmulţit, mai ales în dreptul fostului lider WTA, astfel că întâlnirea s-a mai echlibrat. Ca de multe alte ori, Halep şi-a readus adversara în joc, Simona Halep a fost jucătoarea care s-a desprins şi în acest set, cu 3-1, după un break în ghemul al patrulea, apoi cu 4-2. De fiecare dată însă, Strycova a reuşit rebreak-ul şi, la 4-4, a avut 30-0 pe serviciul româncei. Sportiva din Constanţa a întors soarta ghemului servind foarte bine şi a pus capăt meciului cu un break, scor 6-4, după o oră şi 27 de minute de joc.
În faza următoare, Halep va evolua cu Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, sau împotriva sportivei Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări.
Simona Halep a jucat anul trecut în semifinale la Indian Wells, fază în care a fost întrecută de japoneza Naomi Osaka, scor 6-3, 6-0. Jucătoarea a câştigat ediţia din 2015 a competiţiei americane.


Simona Halep - Barbara Strycova 6-2 / 6-4

GHEM, SET şi MECI! Strycova trimite afară şi Simona se califică în turul III de la Indian Wells. 

- Simona Halep ratează prima minge de meci după ce lovitura ei nimereşte banda fileului. 

- Jucătoarea din Cehia măreşte nivelul, pune presiune, dar Simona nu renunţă şi recuperează de la 0-30 şi astfel revine din nou la conducerea setului secund. 

- Strycova o egalează la patru pe Simona într-un ghem în care a condus-o şi cu 40-0. 

- Barbara reuşeşte ridică nivelul jocului şi reuşeşte rebreak-ul, moment în care cere intervenţia antrenorului. 

- Un nou break făcut de Simona, după un ghem plin de greşeli al adversari sale. 4-2

- Simona simte că victoria este aproape şi se grăbeşte, ceea ce o ajută pe Strycova să facă break-ul. 3-2. 

BREAK SIMONA! Halep pare să treacă lejer şi prin setul doi. 3-1. 

- Ghem Halep, după o serie de puncte agresive din partea adversarei sale. 2-1

- Strycova e egalează pe Simona la ghemuri. 1-1. 

- Simona începe setul doi aşa cum l-a terminat pe primul. 1-0


- Simona închide primul set printr-un ghem câştigat lejer. 6-2

- Halep face 5-2 după un ghem în care s-au văzut primele semne de nemulţumire pe chipul româncei. Strycova serveşte pentru a rămâne în set. 

- Strycova câştigă pe propriul serviciu şi rămâne aproape de Halep. 4-2. 

- Primul as al meciului vine de la Halep şi românca este tot mai aproape de a câştiga primul set. 4-1. 

- Simona reuşeşte, în cele din urmă, al treilea break al meciului după un ghem care a durat aproximativ opt minute şi în care Halep a revenit de la 40-15, spre disperarea adversarei sale. 3-1.

- Este rândul lui Strycova să facă break-ul. 2-1. 

- Simona ratează o minge de break, dar nu şi pe a doua, după ce Strycova trimite în fileu. 2-0. 

- Simona câştigă primul ghem al meciului, după ce adversara sa a avut ocazia de a face de două ori break-ul. 1-0. 

- Două mingi de break pentru Strycova, prima este ratată. Jucătoarea din Cehia o ratează şi pe a doua. Deuce. 

- Simona începe meciul cu serviciul. 


UPDATE 1:50

Cele două jucătoare au intrat pe teren şi se pregătesc de începerea meciului. 

UPDATE 23:40

Pe terenul doi se dispută în aceste momente meciul dintre Daniel Evans şi Stan Wawrinka, astfel că partida Simonei, care este următoarea programată pe această suprafaţa, va începe, cu siguranţă, după miezul nopţii. 


Halep a întâlnit-o de cinci ori până acum pe Strycova şi s-a impus de patru ori, fără să piardă vreun set. Singura victorie a jucătoarei din Cehia datează din 2010.

Simona Halep stă foarte bine din punct de vedere fizic

„În acest moment, corpul meu este ok, nu am nicio durere, mă simt foarte bine. Trebuie doar să cred şi să lupt în fiecare meci pentru a învinge. Aici găsesc condiţii excelente. Mă simt foarte relaxată tot timpul aici, din acest motiv iubesc acest turneu, mai ales că l-am şi câştigat”, a spus Simona, într-o conferinţă de presă.

Meciul Simona Halep – Barbora Strycova, din turul doi de la Indian Wells, se va disputa în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 23.55.

Tot vineri seară, în turul doi al Indian Wells, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Daria Gavrilova, în jurul orei 01:00. 

Afla mai multe despre: wtatenissimona halep 

viewscnt
Articole similare