Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie importantă pentru U Cluj. Echipa lui Lobonţ a câştigat meciul cu Aerostar Bacău şi a revenit pe primul loc în Liga a II-a

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Aerostar Bacău, într-un meci din etapa a XXV-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a.

 

Universitatea Cluj a urcat, provizoriu, pe primul loc in liga secunda. Lobont l-a invins pe fostul coleg de la Dinamo si echipa nationala, Florin Bratu. Ardelenii au deschis scorul rapid pe terenul lui Aerostar. Ichim si-a trimis mingea in propria poarta.

Clujenii s-au retras si Ciocalteu a irosit doua sanse bune de a restabili egalitatea. Au marcat insa tot oaspetii si tot dupa o lovitura de colt. Abia intrat pe teren, Norbert Janos a dublat avantajul clujenilor. Buhacianu a punctat apoi pentru gazde, dar a fost prea tarziu. S-a terminat 2-1 pentru clujeni, a patra victorie din tot atatea meciuri pentru echipa lui Lobont in 2019.


  • LIVE VIDEO | Aerostar Bacău - U Cluj, sâmbătă, de la 15:00, la Telekom Sport 3

Înaintea meciului, cei de la U Cluj au luat parte la protestul #şîeu. 

O victorie, un egal şi o înfrângere a înregistrat echipa lui Florin Bratu în 2019, suficient pentru a ieşi din zona roşie a clasamentului din Liga a 2-a. Victoria a venit chiar în etapa de săptămâna trecută, 2-1, pe terenul celor de la ASU Poli Timişoara, vecina de clasament. Locul 14 îl ocupă Aerostar Bacău, cu 26 de puncte, doar cu unul mai mult faţă de primul loc retrogradabil, pe care se află Luceafărul Oradea. 

U Cluj, în schimb, are şase victorii consecutive şi se menţine în coasta liderului surpriză din eşalonul secund, Sportul Snagov. Doar două puncte le desparte pe cele două echipe. În etapa trecută, elevii lui Bogdan Lobonţ au învins, 3-1, Luceafărul Oradea şi astfel şi-au ajutat, indirect, adversarii din etapa cu numărul 25. 

Afla mai multe despre: u clujaerostar bacauliga 2 

viewscnt
Articole similare