You are here:

VIDEO | Victorie în prelungiri pentru Petrolul! "Lupii", salvaţi de Laurenţiu Marinescu

VIDEO | Victorie în prelungiri pentru Petrolul! "Lupii", salvaţi de Laurenţiu Marinescu

Liga 2

Comentarii

Petrolul a reuşit a treia victorie consecutivă în campionat. Ploieştenii au bătut-o cu 2-0 pe ASU Poli Timişoara, dar golurile au venit abia în prelungiri. Laurenţiu Marinescu şi Şaim i-au readus pe lupi pe podium.

Petrolul a revenit pe locul trei în Liga a doua după o victorie cu mari emoţii în faţa celor de la ASU Poli Timişoara. Ambele goluri au fost marcate când puţini fani ai gazdelor mai sperau într-un succes al favoriţilor. Laurenţiu Marinescu a deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor, cu primul său gol înscris pentru galben-albaştri. Două minute mai târziu, Şaim avea să marcheze şi mai spectaculos pentru gazde. 

S-a terminat 2-0 pentru echipa lui Leo Grozavu care este acum la doar două puncte de liderul Academica Clinceni. Tot la două lungimi este şi ASU Poli faţă de primul loc retrogradabil din eşalonul secund.  

Etapa viitoare Petrolul va juca pe Cluj Arena, împotriva Universităţii, în derby-ul de tradiţie al echipelor care altădată scriau istorie în Liga I. 


Petrolul a urcat pe podiumul Ligii a 2-a după victoria contra celor de la Chindia, iar galben-albaştri vor să lege al treilea succes consecutiv în campionat. Întâlnesc ASU Poli Timişoara echipă aflată în a doua jumătate a ierarhiei. Pe teren propriu, Petrolul a făcut un singur pas greşit, remiza din prima etapă cu Sportul Snagov. Echipa lui Leo Grozavu stă foaret bine la capitolul defensivă. A primit doar două goluri în primele şase meciuri din acest sezon. 

  • LIVE | Petrolul - ASU Poli Timişoara, astăzi, ora 13:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi live online

ASU Poli are un start de sezon sub aşteptări. Este mai aproape de zona retrogradării decât de poziţiile fruntaşe. Pentru bănăţeni meciul de la Ploieşti este doar a treia deplasare în această stagiune. În precedentele două au câştigat la Bacău, cu Aerostar şi au fost învinşi de cei de la Energeticianul. Trupa lui Cosmin Petruescu este la al doilea meci în această săptămână. Miercuri a obţinut calificarea în 16-imile Cupei României după o victorie în faţa concitadinei Ripensia. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: petrolulasu poligrozavu 

viewscnt
Articole similare