Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie uriaşă pentru Inter în deplasarea de la Juventus, Napoli s-a impus fără probleme la Atalanta. Rezumatele zilei de duminică din Serie A

VIDEO | Victorie uriaşă pentru Inter în deplasarea de la Juventus, Napoli s-a impus fără probleme la Atalanta. Rezumatele zilei de duminică din Serie A

Serie A

Comentarii

Derby-ul Juventus - Inter a început cu un mesaj de pace care a ţinut doar câteva secunde până a început să curgă sânge. Martinez a scăpat doar cu galben după intrarea la Locatelli.

Golul a venit în finalul reprizei şi a fost unul controversat. Calhanoglu a ratat un penalty, mingea a intrat în poarta lui Szczesny, dar arbitrul a dictat repetarea. Mijlocaşul lui Inter a fost mai sigur la a doua execuţie, iar Inter a intrat la cabine în avantaj. Vlahovic a avut una dintre şansele de egalare ale lui Juve, dar şutul său s-a dus alături. Zakaria a lovit apoi bara, iar Inter a câştigat şi a aruncat clasamentul în aer. Nerrazzurii s-au apropiat la trei puncte de liderul Milan.

Mihăilă a privit de pe bancă înfrângerea Atalantei cu Napoli. Mertens a obţinut un penalty în primele minute ale meciului, iar Insigne a deschis scorul. Echipa lui Spaletti şi-a dublat avantajul până la pauză. Insigne şi Politano s-au sincronizat perfect pentru cea de-a doua reuşită. Bergamascii au redus din diferenţă prin De Roon şi s-au aruncat în atac. De spaţiile lăsate libere au profitat oaspeţii. Pe contraatac, Elmas a stabilit scorul final, 1-3. Atalanta a căzut în afara locurilor de cupe europene, iar Napoli a egalat-o la puncte pe prima clasată Milan.

Roma a profitat de eşecul Atalantei şi şi-a consolidat poziţia a cincea în Serie A. Mkhitaryan a marcat golul victoriei pentru echipa lui Mourinho în confruntarea de pe terenul Sampdoriei. Scorul putea fi mai mare, dar Abraham a tras puţin alături dintr-o poziţie bună.

Răzvan Marin a fost testat pozitiv la COVID-19 şi nu a jucat pentru Cagliari în meciul pierdut la scor la Udine. Echipa din Sardinia a marcat prima, prin Joao Pedro. Însă gazdele au întors scorul încă din prima repriză. Becao a egalat, iar Beto şi-a început recitalul cu reuşita din minutul 45. Imediat după pauză, Beto a înscris din nou şi a devenit al treilea portughez din istorie care punctează de cel puţin 10 ori într-un sezon de Serie A. Formaţia oaspete a cedat definitiv, iar Molina a marcat şi el. Beto a închis tabela la 5-1, iar Cagliari a bifat a patra înfrângere consecutivă

Empoli a rezistat aproape o oră fără să ia gol în meciul cu Fiorentina. Luperto le-a îngreunat însă misiunea colegilor săi, după ce a fost eliminat. Fiorentina a profitat imediat. Nicolas Gonzalez a deschis scorul pe Artemio Franchi şi i-a adus cele trei puncte echipei sale. Empoli a ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie în Serie A. 

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare