Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Violenţe între cei de la Asteras şi oficialii lui PAOK, după ce un jucător şi-a arătat organele genitale. Lucescu, prins şi el în încăierare

VIDEO | Violenţe între cei de la Asteras şi oficialii lui PAOK, după ce un jucător şi-a arătat organele genitale. Lucescu, prins şi el în încăierare

Stranieri

Comentarii

A fost încăierare generală la finalul meciului Asteras Tripolis - PAOK Salonic, scor 3-2, meci câştigat de gazde printr-un gol marcat în minutul 90+9. Răzvan Lucescu s-a îmbrâncit şi el cu un jucător.

PAOK a trecut printr-un nou meci foarte tensionat. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu era condusă cu 2-1, dar a primit un penalty în minutul 90+7 şi a reuşit să egaleze. Asteras a marcat însă golul victoriei în minutul 90+9. La final, a fost explozie de nervi.

Pantelis Constantinidis, directorul general al lui PAOK, a încercat să-i aplice o corecţie jucătorului Nikos Kaltsas. A fost momentul în care jucătorii, oficialii şi antrenorii celor două echipe au început să se bruscheze violent. În încăierare a fost prins şi Răzvan Lucescu, cel care s-a împins la rândul său cu un jucător.

Publicaţia gazzetta.gr. scrie că totul a pornit de la un gest făcut de Nikos Kaltsas, cel care le-a arătat organele genitale suporterilor lui PAOK Salonic. Gestul l-a enervat pe Pantelis Constantinidis, care a sărit la bătaie. Spiritele s-au calmat însă după câteva minute.

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescuasteras tripolis 

viewscnt
Articole similare