You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, extrem de supărat după înfrângerea cu Viitorul: "Aveam speranţe mari"

VIDEO | Viorel Moldovan, extrem de supărat după înfrângerea cu Viitorul: "Aveam speranţe mari"
Comentarii

Viorel Moldovan (47 de ani) a fost un antrenor extrem de supărat după înfrângerea, 0-3, împotriva celor de la Viitorul Constanţa. Amărăciunea lui Moldovan a fost atât de mare încât i-a fost greu să îşi aducă aminte de clipele bune petrecute alături de Hagi la echipa naţională.

Tehnicianul de la Târgovişte este de părere că totul s-a năruit odată cu greşeala lui Marian Aioani, portar pe care l-a lăudat în trecut: "Am primit primul pe o greşeală a lui Marian şi lucrurile s-au destabilizat. Am avut câteva oportunităţi, poate şi un penalty, nu ştiu dacă a fost. Dacă nu s-a dat, asta este, nu vreau să comentez. Sunt dezamăgit, aveam speranţe mari. 

Este destul de sever scorul, am controlat jocul. Cred că am făcut un joc bun, păcat pentru că nu am reuşit să înscriem. Am încercat, nu am putut mai mult. Una peste alta, pierdem puncte importante. Strângem rândurile şi o luăm de la capăt", a declarat Moldovan după meci. 

Tot la flash interviul de după meci, Moldovan a vorbit puţin şi despre Gică Hagi, adversarul său de vineri seară: "Gică a fost un jucător de mare calitate, mă bucur că am fost contemporani cu el şi am reuşit să scriu goluri din pasele lui".

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia 

viewscnt
Articole similare