Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan, fair-play după U Cluj-Chindia: ”Îl felicit pe Bogdan Lobonţ pentru victorie. Va face o treabă bună la Cluj”

VIDEO | Viorel Moldovan, fair-play după U Cluj-Chindia: ”Îl felicit pe Bogdan Lobonţ pentru victorie. Va face o treabă bună la Cluj”

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat meciul contra Chindiei, scor 3-1, la debutul lui Bogdan Lobonţ pe banca tehnică a ardelenilor. A fost o victorie care a schimbat (temporar) liderul în Liga 2. La finalul partidei, antrenorul târgoviştenilor a găsit puterea să-l felicite pe Lobonţ pentru victorie.

”Am avut jocul în mână, am început foarte bine. Din păcate, după gol am cedat iniţiativa şi ne-am retras inexplicabil. Cred totuşi că un rezultat de egalitate era echitabil.Nu ne cade bine această înfrângere, dar trebuie să o luăm de la capăt, să ne întoarcem mai puternici. Sezonul este lung şi am mari speranţe că la finalul acestui sezon vom fi în Liga I, de ce nu, împreună cu U Cluj” a spus Viorel Moldovan la finalul întâlnirii.

Despre debutul lui Bogdan Lobonţ în cariera de antrenor, antrenorul Chindiei a declarat: ”Îl felicit pentru această victorie, a fost poate de bun augur prezenţa lui pe banca tehnică.Până la urmă, nu Bogdan Lobonţ joacă, ci echipele pe teren. Am avut momente foarte bun în joc, dar nu le-am gestionat bine. Bogdan este un băiat extraordinar, un caracter superb. Eu sunt convins că va reuşi să facă o treabă foarte bună aici.  U Cluj e o echipă senzaţională, un club de tradiţie, îmi aduc aminte că atunci când eram copil, eram fan U Cluj şi îmi doream foarte mult la vremea respectivă să ajung să joc la U Cluj” a încheiat fostul atacant al echipei naţionale. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindialiga 2u clujbogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare